Opis

Otroški Tiger RC Tank 1:18 Green na daljinsko upravljanje

Realističen daljinsko voden tank 1:18 – popolno reproduciran model

Naš tank je mojstrovina, ki navdušuje s svojim realističnim videzom in pozornostjo do najmanjših podrobnosti. Ustvarjen je s kovinskimi kolesi in tirnicami, kar mu doda še večjo pristnost.

Gre za daljinsko voden tank, ki ga lahko upravljate z daljinskim upravljalnikom. Zahvaljujoč veliki pozornosti do detajlov je tank videti osupljivo realističen. Tank je opremljen z možnostjo vrtenja kupole za 360 stopinj in dviga cevi do 30 stopinj, kar mu omogoča premagovanje različnih ovir. V kompletu so vodne kroglice za top, kar omogoča pravo streljanje. Poleg tega komplet vsebuje dve orožji in vojaka. tank je izdelan iz visokokakovostnega materiala, ki zagotavlja vzdržljivost in varno igro.

Naš realistični tank ni samo zabaven, ampak tudi razvija ročne spretnosti in domišljijo. Je popolno darilo za male vojaške navdušence.

Elementi kompleta:

– tank

– daljinec

– baterija

– akumulatorski kabel

– vojak

– 2 orožja

– kroglice – 6 mm

– tabla s stojalom

– priročnik

Velikost paketa:

53 cm x 28 cm x 28,5 cm 

Dimenzije tank:

32 cm x 16 cm x 17 cm

Dimenzije daljinskega upravljalnika:

16,5 cm x 4 cm x 15 cm 

Frekvenca daljinskega upravljalnika:

2,4 G

Ima CE certifikat  in je v skladu s standardom  EN71 . Igrača je namenjena otrokom  starejšim od 14 let.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.

Uvoznik: leantoys