Opis

Spoznajte nov športni voziček Coccolle Alla, izdelek, ki kljub vsem udobjem velikega vozička prihaja v kompaktni velikosti – kot nalašč za izlete, počitnice ali zakaj ne, vsakdanje življenje.

Z naslonom za hrbet z visoko stopnjo nagiba ponuja Coccolle Alla maksimalno udobje za dojenčke, ki so šele začeli hoditi, pa tudi za tiste, ki radi dremajo, ko so zunaj. Vse nastavitve, ki jih otroški voziček zahteva, lahko izvedete z eno roko, vključno z zlaganjem – idealno za starše, ki se odločijo za bolj samostojen pristop k starševstvu.

Aluminijasto ogrodje otroškega vozička ni le trpežno, ampak je tudi precej lahko, tako da je z njim enostavno rokovati. Sodobna penasta kolesa so trpežna in uporabna na vsakem terenu, sprednja kolesa so vrtljiva. Baldahin je velikih dimenzij in je opremljen s senčnikom in raztegljivim mrežastim delom, primernim za zračenje in kroženje zraka. Prav tako je v ta namen v vročih poletnih dneh na voljo tudi prezračevalna odprtina v zadnjem delu vozička. Drugi pomembni lastnosti vozička sta 5-točkovni varnostni pas in nakupovalna košara, ki močno olajšata vsakodnevna opravila.

V živahnih barvah voziček Alla dopolnjuje sodoben življenjski slog. Šivi in ​​detajli v ekološkem usnju povečujejo užitek uporabnika, zaradi česar je ta izdelek nepozaben pripomoček.

Glavne značilnosti:

– športni voziček uporaben 0 mesecev

– kompaktno zlaganje z eno roko;

– po zlaganju ima transportno palico, tip voziček

– vrhunska prešita oblačila za udobje malčkov

– zelo lahek aluminijast okvir

– XXL strehica z dodatno mrežno odprtino

-opremljeno z prezračevalnim oknom na zadnji strani

-odporna penasta kolesa modernega videza

– prostorna nakupovalna košara – moderen, prijeten dizajn, živahne barve in poudarki iz ekološkega usnja

Proizvajalec: Coccolle

OPOZORILA:

  • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora.
  • OPOZORILO! Otroka vedno pripnite z vsemi varnostnimi pasovi in tako preprečite nevarnost resnih poškodb. Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora- lahko je izredno nevarno.
  • OPOZORILO! Izdelek ni primeren za tek ali rolanje!
  • OPOZORILO! V globoko košaro ne dajajte dodatne vzmetnice!
  • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z varnostnim pasom.
  • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora. Otroka vedno nadzirajte. Globoke košare ne uporabljajte kot posteljo v avtomobilu. Na ali okrog globoke košare ne pripenjajte ali nameščajte igrač z vrvicami. Globoke košare ne dajajte v bližino štedilnikov, grelnikov, odprtih ognjev, stopnic, odprtih oken ali drugih nevarnih predmetov, zaradi katerih se otrok lahko poškoduje.
  • OPOZORILO! Ne uporabljajte v avtomobilih z aktivirano varnostno zračno blazino.
  • OPOZORILO! Avtosedeža ne nameščajte v smeri vožnje na prednji ali drugi avtomobilski sedež, ki je opremljen z aktivirano varnostno zračno blazino. Nevarnost resnih poškodb ali smrti!
  • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z ustreznim varnostnim pasom pasom in skladno z navodili proizvajalca avtosedeža.