Opis

Otroški šotor s tunelom in kroglicami je zagotovilo za otroške nasmehe.

Kako ne moremo nikoli razočarati otrok, pa naj si bodo še tako različni – priskrbimo jim  šotor z žogicami in tunelom!

Ta barvita postavitev šotora s  tunelom in kroglicami,  je najboljša igrača za vašega otroka,  ki bo privabila nasmeh na obraze vseh otrok, ne glede na njihovo starost.

Komplet vključuje veliko kvadratno hišo, dolg predor, prozoren iglu šotor z do 200 kroglicami, ki zagotavljajo vznemirjenje vašega otroka.

Vse kose hiške in kroglice lahko uporabite ločeno ali skupaj – veliko je zanimivih možnosti za zabavo.

Iglu s tunelom in kroglicami je varen in enostaven za montažo. Ne more biti lažje – šotor in tunel sta takoj pripravljena za uporabo. Preprosto ju morate razpakirati in že se zabava lahko prične. Ne potrebujete nobenih veščin ali ur, branja “preprostih priročnikov”. Ko je vse skupaj postavljeno je čas, da stresete kroglice in celotno igralo je sestavljeno.

Okvir šotora je izdelan iz stabilnih steklenih vlaken in pisane sintetične tkanine, primerne za otroško ekstatično zabavo. Lahke kroglice so narejene iz umetne mase in se bodo povrnile v prvotno obliko tudi po stiskanju.

Šotor s kroglicami je zelo enostavno razstaviti in ga pospraviti v praktičen ovoj z ročaji, ki omogočajo enostavno prenašanje. Zložen komplet ne zajema veliko prostora in ga lahko shranite tudi v manjšem stanovanju.

Hiška z žogami in tunelom je odlična zabava doma in na vrtu na svežem zraku. Igralo je zelo barvito, zato bo vsakega otroka spodbudila k igri in nasmehu ter spodbudila njegovo domišljijo in motorične sposobnosti.

Iglu in tunel lahko sestavite znotraj ali zunaj. Zahvaljujoč enostavni montaži in demontaži, pa tudi enostavnosti nošenja šotora, ga z lahkoto vzamete s seboj na vrt, na plažo ali na piknik.

NI PRIMERNO ZA OTROKE DO 3.LETA STAROSTI

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

PROIZVAJALEC: ISOTRADE