Opis

Zakaj ga kupiti?

* dokazano v skladu z novim standardom R129 iSize

* opremljen s sistemom stranske zaščite

* opremljen s položajem za spanje

Avtosedež Coccolle Elona je zasnovan za večje in višje otroke, da zagotovi udobnejši in varnejši položaj otrok, ko rastejo. Izdelek je izdelan iz najkakovostnejših materialov z intenzivno kovinsko ojačitvijo. Avtosedež odlikuje ergonomska oblika, ki zagotavlja varnost in zaščito najpomembnejših delov otrokovega telesa.

Otroški sedež Coccolle Elona, ​​izdelan v skladu z novim varnostnim standardom R129, zagotavlja večjo varnost že od samega začetka zahvaljujoč sistemu isofix, razvrščanju glede na višino in strožjem testiranju.

Avtosedež Elona je enostaven za namestitev v vozilo, saj je opremljen z isofix sistemom in se lahko uporablja samo v smeri vožnje. Višina avtosedeža je nastavljiva glede na višino otroka, vzglavnik je nastavljiv v več položajev. Poleg tega lahko otroški sedež naročite tudi s položajem za spanje: nastavite ga lahko v 1 ležeči položaj, kar je zelo uporabno, ko se odpravljate na daljšo pot.

Glavne značilnosti:

– kakovosten otroški sedež iSize, kategorija 100-150 cm,  primeren : 4-12 let

– opremljen z isofix sistemom

– opremljen s sistemom stranske zaščite

-ergonomska izdelava, pravilnejši položaj glavice in vratu dojenčka

– Spalni položaj, ki ga je mogoče nagniti v 1 položaj

SPECIFIKACIJE
Isofix osnovaDA
Enako kot smer vožnjeDA
V nasprotni smeri vožnješt
Velikosti43 x 43,8 x 60-82 cm
Notranje mere (cm)32 X 60-82 cm
Največja nosilnost (kg)36 KG
Množica6,5 KG
Vgrajen sistem ISOFIXDA

Proizvajalec: Coccolle

OPOZORILA:

  • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora.
  • OPOZORILO! Otroka vedno pripnite z vsemi varnostnimi pasovi in tako preprečite nevarnost resnih poškodb. Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora- lahko je izredno nevarno.
  • OPOZORILO! Izdelek ni primeren za tek ali rolanje!
  • OPOZORILO! V globoko košaro ne dajajte dodatne vzmetnice!
  • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z varnostnim pasom.
  • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora. Otroka vedno nadzirajte. Globoke košare ne uporabljajte kot posteljo v avtomobilu. Na ali okrog globoke košare ne pripenjajte ali nameščajte igrač z vrvicami. Globoke košare ne dajajte v bližino štedilnikov, grelnikov, odprtih ognjev, stopnic, odprtih oken ali drugih nevarnih predmetov, zaradi katerih se otrok lahko poškoduje.
  • OPOZORILO! Ne uporabljajte v avtomobilih z aktivirano varnostno zračno blazino.
  • OPOZORILO! Avtosedeža ne nameščajte v smeri vožnje na prednji ali drugi avtomobilski sedež, ki je opremljen z aktivirano varnostno zračno blazino. Nevarnost resnih poškodb ali smrti!
  • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z ustreznim varnostnim pasom pasom in skladno z navodili proizvajalca avtosedeža.