Opis

RC Tank 1:18 Cannon Smoke Shield Zveni sivo

To je odlično reproduciran model, ki navdušuje s svojim realističnim videzom in pozornostjo do najmanjših podrobnosti. To čudovito vozilo je opremljeno z gumijastimi kolesi, ki mu omogočajo nemoteno premikanje po različnih vrstah podlag. Premaguje hribe z naklonom do 45 stopinj. Deluje na baterije, kar zagotavlja dolgotrajno zabavo.

Tank se upravlja z daljinskim upravljalnikom, ki omogoča popoln nadzor nad vozilom. Zahvaljujoč njej ga lahko upravljamo naprej, nazaj, vstran, zavrtimo ga celo za 360 stopinj, kar popestri zabavo. Dodatno lahko vključimo glasbo, zvoke strelov in dim, kar še poveča realističnost igre.

Tank je opremljen s premičnim topom, ki ga je mogoče dvigovati, spuščati in obračati vstran. Za streljanje samo pritisnite desni gumb na vrhu daljinskega upravljalnika, tako da se bodo otroci lahko počutili kot pravi vozniki na bojišču.

V kompletu so še: vojak, dve orožji, tabla s stojalom in žoge.

Celotna zadeva je narejena iz kvalitetne plastike, ki zagotavlja vzdržljivost in vzdržljivost igrače.

Dimenzije tanka so: 32 cm x 16 cm x 17 cm, pilota pa 16,5 cm x 4 cm x 15 cm. To je popolna igrača za ljubitelje vojaških predmetov in bojnih vozil, ki zagotavlja veliko ur razburljive zabave. To je popoln način za ustvarjanje pustolovščin, polnih realizma!

Elementi kompleta:

– tank

– daljinec

– baterija

– akumulatorski kabel

– vojak

– 2 orožja

– kroglice – 6 mm

– tabla s stojalom

– priročnik

Frekvenca daljinskega upravljalnika:

2,4 G

Dimenzije tanka:

32 cm x 16 cm x 17 cm

Dimenzije daljinskega upravljalnika:

16,5 cm x 4 cm x 15 cm

Velikost paketa:

53 cm x 28 cm x 28,5 cm

Koda izdelka: 16280

Ima CE certifikat  in je v skladu s standardom  EN71 . Igrača je namenjena otrokom  starejšim od 14 let.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.

Uvoznik: leantoys