Opis

Poganjalec je bil zasnovan za vse z malčke, ki so na več mestih hkrati. Buldožer se premika na zelo preprost način – dovolj je, da se mali voznik z nogami izmenično odriva od tal. Otroška vožnja z buldožerjem je odlična olajšava za vse starše, saj omogoča vikend sprehode in izlete, ne da bi morali s seboj vzeti voziček.

Ride-on je izdelan iz plastičnega rumenega ohišja s črnimi dodatki koles, vrtljivim volanom, naslonjalom in premično roko, zaključeno z žlico. Sedež avtomobilčka je dvignjen – prostor pod njim lahko med drugim izkoristite za shranjevanje otrokove najljubše igrače ali preobleke.

Uporaba predstavljenega vozila za nekajletnega otroka pri vsakodnevni igri ima velik vpliv na njegov razvoj . Voziček podpira koordinacijo več delov otrokovega telesa hkrati, razvija tudi mišice in kar je enako pomembno – podpira učenje samostojne, stabilne hoje . Vožnja z belim odrivnim avtomobilom bo vašemu otroku pomagala razumeti, kaj so hitrost, razdalja in smer.

Otroško mini vozilo je bilo zasnovano s pozornostjo do najmanjših podrobnosti, kar močno vpliva na pozitivne občutke mladega voznika. Trdna, a lahka in enostavna konstrukcija zagotavlja odlično zabavo dolga leta, oblika buldožerja in izdelava iz najkakovostnejših materialov pa povečujeta njegovo odpornost na poškodbe, ki lahko nastanejo med noro zabavo.

Mere voznila:

80cm x 28cm x 36cm

razdalja od sedeža do tal: 23 cm

Velikost paketa:

55cm x 30cm x 30cm

PROZVAJALEC: IKS2

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Izdelek ni namenjen za uporabo v cestnem prometu.