Opis

Poganjalec bager s premično roko 4556

Poganjalec je zasnovan za vse energične otroke, ki so na več mestih hkrati. Bager se premika na zelo preprost način – dovolj je, da se mali voznik z nogami izmenično odriva od tal. Otroška vožnja z bagrom je odlična olajšava za vse starše, saj omogoča vikend sprehode in izlete, ne da bi morali s seboj vzeti voziček.

Poganjalec je izdelano iz plastičnega rumenega ohišja s črnimi dodatki koles, vrtljivim volanom, naslonjalom in premično roko, zaključeno z žlico. Sedež avtomobilčka je dvignjen – prostor pod njim lahko med drugim izkoristite za shranjevanje otrokove najljubše igrače ali preobleke.

Uporaba predstavljenega vozila za nekajletnega otroka pri vsakodnevni igri ima velik vpliv na njegov razvoj . Podpira koordinacijo več delov otrokovega telesa hkrati, razvija tudi mišice in kar je enako pomembno – podpira učenje samostojne, stabilne hoje . Vožnja z belim odrivnim avtomobilom bo vašemu otroku pomagala razumeti, kaj so hitrost, razdalja in smer.

Bager Napajanje na baterije 3x15V “AA”, ki niso priložene v kompletu. Ko jih namestimo v bager, bomo lahko slišali, kakšne zvoke skriva glasbena plošča, na kateri je nameščen volan. Gumb s ključem je zvok streljanja našega bagra. Na nasprotni strani je rog. Spodaj sta dva gumba z zvoki, značilnimi za gradbena vozila, in regulatorji glasnosti.

Otroško mini vozilo je bilo zasnovano s pozornostjo do najmanjših podrobnosti, kar močno vpliva na pozitivne občutke mladega voznika. Trdna, a lahka in enostavna konstrukcija zagotavlja odlično zabavo dolga leta, oblika bagerja in izdelava iz najkakovostnejših materialov pa povečujeta njegovo odpornost na poškodbe, ki lahko nastanejo med noro zabavo.

Mere voznika:

– Celoten bager z roko : 83 cm x 47 cm

– Sedež : 23 cm x 15 cm

– Razdalja od sedeža do tal : 24 cm

Velikost paketa:

60 cm x 32,5 cm x 37 cm.

PROZVAJALEC: LEAN TOYS

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Izdelek ni namenjen za uporabo v cestnem prometu.