Opis

Rdeče baterijsko vozilo Aprilia Tuono V4

Mnoga baterijska kolesa so narejena tako, da izgledajo ljubko ali otročje. Včasih pa obstajajo modeli, ki so skoraj popolna predstavitev svoje različice polne velikosti. Primer takšnega vozila je Aprilia Tuono V4 Battery Motorcycle , ki bo s svojim videzom in športnim profilom pritegnila poglede vsakogar, ki se mu znajde na dosegu roke!

Črni motor Aprilia Tuono V4 razveseljuje oči ljudi vseh starosti. Otroci bodo zagotovo cenili oblikovne značilnosti, zaradi katerih je vozilo videti kot pravo, kot so zadnji blatnik s prostorom za registrsko tablico, stranska ogledala in, kar je najpomembneje, komaj vidna oporna kolesa. Zaradi majhnosti stranska kolesa niso vpadljiva, otrok pa izgleda kot pravi motorist! Odrasli pa bodo navdušeni nad pozornostjo do podrobnosti v dizajnu vozila. Motor in mehanske komponente so modelirane v karoseriji motocikla, zaradi česar je videti prepričljivo in realistično. Izstopajo podrobnosti, kot so popolno reproducirane kolutne zavore, zadnji blažilniki in realistični, delujoči LED žaromet.

Prednosti baterijskega motocikla Aprilia Tuono V4 se ne skrivajo le v njegovem videzu, temveč tudi v tehnologiji in oblikovalskih rešitvah v njegovi konstrukciji. Ob straneh zadnjega kolesa sta nameščena dva 45W motorja , ki zagotavljata hitro sestavo vozila in udobno vožnjo tudi za malo starejše otroke. LED sprednja luč izgleda pristno, njeno ohišje se brezhibno zlije z blatnikom in sprednjim delom kolesa.

Baterijsko vozilo Aprilia Tuono V4 se premika s hitrostjo od 3 do 5 km/h , zaradi česar je varno za uporabo, vsak mali voznik pa bo sam izbral pravi tempo. Motor Aprilia Tuono V4 je po priporočilih proizvajalca namenjen otrokom starejšim od 3 let . Zgornja meja uporabe je omejena z omejitvijo teže, ki je največ 25 kilogramov. Visoko kakovost izdelka in skladnost z evropskimi zahtevami potrjuje CE certifikat , ki potrjuje Motorek v smislu trgovinskih direktiv Evropske unije. Vozilo je pakirano v originalni proizvajalčevi kartonski škatli, v kateri se nahajajo vsi elementi kompleta.

Velikost paketa:

85 cm x 37 cm x 58 cm

Vozilo na akumulator
Model
motocikel Aprilia
barva
rdeča
Črna
Tehnični podatki
motor
2x45W
Baterija
12V7Ah
Prenos
Samodejno (hitro/počasi)
Dimenzije vozila
108 cm x 53 cm x 71 cm
Hitrost
3-5km/h
teža
11 kg
maks. obremenitev
25 kg
25
Čas polnjenja
8 ur
8
Čas aktivnosti
do 1 ure
Zavora
Samodejno, ko spustite pedal za plin
Oprema
Varnostni pas
x
Odpiranje vrat
x
ključi
+
Fotelji
Eko usnje
Kolesa
Mehka EVA
Daljinec
x
luči
Sprednji in zadnji LED
Avdio
Glasbena plošča z MP3, USB

PRILOŽENA SLIKOVNA NAVODILA

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.

Uvoznik: leantoys