Opis

Sedite za volan tega popolnoma odličnega traktorja TOP-WORKER – 2 x 45w motorja z 12V / 10Ah baterijo , sprednjo in zadnjo zajemalko / funkcionalno zajemalko za nakladanje. Hitrost do 6 km/h. Ponudite svojim otrokom užitek v vožnji. Za večje udobje: mehka kolesa iz pene EVA , ki zagotavljajo nemoten tek brez tresenja telesa.

 

Traktor Top-Worker je eden izmed traktorjev z najvišjo zmogljivostjo opreme v našem asortimanu, ki vključuje tudi prikolico z dvema zajemalkama – sprednja in zadnja zajemalka sta funkcionalni niti le okras.

 

Umirjeno mehko pospeševanje – Ko pritisnete na stopalko za plin, se traktor zažene, medtem ko je zagon elektronsko nadzorovan, tako da je zaradi integriranega gladkega pospeševanja gladek.
Po zagonu model posnema zvok motorja, prižgejo se sprednje LED luči, za mlade navdušence so na voljo vgrajeni instrumenti, zvočni učinki, kot so: hupa, zagon motorja, zvok vožnje, pesmi, melodije. MP3 predvajalnik s SD in USB vhodom – glasnost vseh zvočnih učinkov je nadzorovana s ploščo mp3.

 

Mehka EVA polimerna kolesa – zagotavljajo tiho vožnjo in so odporna na razpoke in zlome!
Mehki PU sedeži nove generacije za udobno vožnjo.
Pogon na zadnja kolesa – pogon zagotavljata dva zadnja 45W motorja na kolesih, zaradi česar je traktor primeren za blage terene.

Možnost tudi za manjše otroke – zahvaljujoč nižji nastavitvi hitrosti in gladkemu zagonu!

Tehnične specifikacije:

Dimenzije: 208 x 63 x 85 cm
PU sedež
Pogon: zadaj
Primerno za enega otroka
Uglajen zagon motorja – brez trganja pri dodajanju plina
Mehka EVA polimerna kolesa
LED luči
Možnost nastavitve hitrosti – Počasi in hitro
Funkcionalne luči
Sprednje in zadnje zajemalke
Prikolica
MP3 predvajalnik z USB vhodom za predvajanje datotek MP3.
Teža: 29 kg.
Nosilnost: 30 kg.
Hitrost: 3 – 6 km / h.
Moč: 2 x motor 12V 45W
Baterija: 12V/10Ah
Adapter: 220V na 12V / 1000mA.
Polnjenje: 8 do 12 ur
Starostna kategorija: od 3 do 8 let
VSEBINA PAKETA:

otroški električni traktor
polnilec,
baterija za ponovno polnjenje,
OBMOČJE BATERIJE:

pribl. 1,5-2,5 ure
(odvisno od terena, teže in načina vožnje)

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.

uvoznik: leantoys