Opis

Otroški Dirkalnik Formule 1 Ferrari F138 Red 1:12 2.4G

Formula 1 vzbuja veliko čustev, a kaj ko bi imeli doma hiter avto le v pomanjšani različici? Licenčni model avtomobila formule F1, kot nalašč za ljubitelje in oboževalce dirkanja na stezi. V svoji sobi se počutite kot na dirkah FORMULE 1.

Predstavljeni model je rdeči avtomobil FERRARI F138, ki je popolnoma reproduciran z realističnim dvojnikom. Izdelano v merilu 1:12. Poenostavljena oblika in športni značaj sta popolnoma reproducirana. Ohišje je izdelano iz ojačane plastike, gumirana kolesa posnemajo pnevmatike, vzmetenje avtomobila je amortizirano. Avto je izjemno okreten, vozi se dinamično in v ovinke vstopa ostro.

Daljinski upravljalnik, ki je priložen dirkalnemu kompletu, sprejema na frekvenci 2.4G, kar zmanjša morebitne motnje med igranjem, igrate lahko z več avtomobili hkrati. Ima dva ločena gumba za vožnjo naprej/nazaj in vstran. Doseg vozila je do 15 m, hitrost pa do 10 km/h.

Ne vozite avtomobila po pesku, vodi in snegu.

Komplet vključuje:

– avto F1

– R/C pilot

– angleški priročnik

Dimenzije sestavnih elementov:

– avto: 43 cm x 15,5 cm x 10 cm

– krmilnik: 14 cm x 9 cm x 4 cm

Velikost paketa:

47,5 cm x 23 cm x 18 cm

Kontrolirana igrača je označena s CE certifikatom, kar dokazuje predvsem visoko kakovost izdelka, kot tudi varnost uporabe. Model vozila (pet kosov) in daljinski upravljalnik (dva kosa) se napajata z 1,5 V AA baterijami. Namenjeno otrokom  starejšim od 6 let. 

Varnostna opozorila

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije.Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

 

UVOZNIK: LEANTOYS