Opis

Otroški center dejavnosti Coccolle TasyGo-Activity Center-Blush roza smart.

Podarite svojemu malčku nepozabne trenutke v novem centru dejavnosti Coccolle Tasy-Go.

Resnično večnamenski izdelek, ki malčka zamoti, medtem ko morajo starši izvajati nujne dejavnosti, ki ne dovoljujejo držanja otroka v naročju. Tasy-Go bo postal zanesljiv partner v vsakem domu, saj raste z dojenčkom in se iz centra dejavnosti spreminja v mizo, stol in prostor za shranjevanje igrač.

Vsako opravilo postane staršem lažje, ko je malček postavljen v center dejavnosti Tasy-Go. Otroka bo zabavala množica glasbenih igrač, plišastih igrač in nožna plošča, ki razvija nagnjenost k gibalnim aktivnostim. Poleg tega lok s senzoričnimi in zobnimi igračami zagotavlja dodatno jamstvo, da se dojenčku ne bo dolgčas, ko sedi v centru za dejavnosti.

Na voljo v treh živahnih in pozitivnih barvah, se Tasy-Go spreminja, ko otrok raste. Na začetku je izdelek center aktivnosti, v katerem se otrok igra z igračami spredaj in za njim ter s tistimi na loku. Kasneje, ko bo otrok začel hoditi in vaditi prve korake, se bo lahko igral z igračami na izdelku, ki stoji poleg njega.

Večnamenski v pravem pomenu besede je center aktivnosti Coccolle Tasy-Go opremljen s sedežem, ki se vrti za 360 stopinj in malčku zagotavlja neprekinjeno zabavo: ko mu bodo igrače dolgčas, bo lahko da se obrnem na tiste za njim. Igralna arkada je tematizirana in otroka uvede v čudovit svet vesolja. Višina centra aktivnosti je nastavljiva v 3 položajih, tako da ima malček ergonomsko in primeren položaj za zdrav razvoj.

Pozor: uporabite šele po 6 mesecih ali ko lahko malček sedi sam. Uporablja se kot center aktivnosti in se lahko uporablja do višine približno 77 cm in 11 kg.

Glavne značilnosti:

– Večnamenski center dejavnosti, uporaben na 3 različne načine

– 360 -stopinjski vrtljiv sedež

– Nastavljivo po višini v 3 položajih

– Opremljen z 2 kompletoma igrač (senzorična, LED, glasbena, z zobmi) in interaktivno arkado

– Opremljena s skakalno desko za razvoj telesne dejavnosti

– Pretvorljiv v mini mizo, sestavljeno iz mize in stola

– izdelani iz visoko kakovostnih materialov, preizkušeni in odobreni (vključno z igračami); pralni sedež.

– Kompaktna in prenosna

– Enostavno sestavljanje

– Po mnenju otrok, starejših od 6 mesecev, ki lahko sedijo sami.

ECE R44/04

Proizvajalec: Coccolle