Opis

Coccolle Mydo je zasnovan za dolgotrajno neprekinjeno uporabo in je avtosedež za otroke od 0 do 12 let.

Izdelan iz visoko kakovostnih materialov in natančno preizkušen za zaščito novorojenčkov, ta izdelek ponuja dolg seznam prednosti za vse starše, ki se zanimajo za nakup avtomobilskega sedeža za vse življenje.

Avtosedež Coccolle Mydo, opremljen z isofixom in zgornjim robom, zagotavlja največjo varnost med vožnjo z avtomobilom. Postopek namestitve v vozilo je preprost in intuitiven, zato je avtosedež res enostaven za uporabo.

Vrtenje za 360 stopinj zagotavlja dodatno udobje v procesu namestitve in zagotavlja, da vstavljanje ali odstranitev otroka iz avtomobilskega sedeža ne more biti lažje od tega. Vsestranski in dobro zgrajen, Coccolle Mydo omogoča tudi namestitev z avtomobilskimi pasovi staršem, katerih avtomobili niso opremljeni s sistemom isofix.

Zaradi visokokakovostnih tkanin bo Coccolle Mydo zagotovil najvišjo raven udobja brez pregrevanja in bo zagotovil ergonomijo zahvaljujoč vložku za novorojenčka, ki je bil zelo skrbno izdelan. Stranske prezračevalne luknje omogočajo kroženje zraka, kakovostne tkanine pa poskrbijo tudi za hitro premikanje zraka – pregrevanje ne more biti zaskrbljujoče.

Glavne značilnosti:

Razvita za vseživljenjsko uporabo, za vse starostne in telesne skupine: 0123, 0-36 kg

S sistemom rotacije 360 ​​stopinj

Podaljšano proti hrbtu: lahko ga uporabljate nazaj do 18 kg

Na voljo so načini namestitve Isofix in zgornjega priveza ali z varnostnimi pasovi

Opremljen z vložkom za novorojenčke in naslonom za glavo

Popolnoma nastavljiv tako, da ustreza vašemu otroku: 5 ležečih naslonov za hrbet, 4 ležeča naslona, ​​9 naslonov za glavo, 3 položaji varnostnih pasov

Kakovostne in trajne tkanine

Snemljivi varnostni pasovi za uporabo v skupini 2/3

Opremljen z napravami za zaščito pred stranskimi trki, ki služijo tudi kot prezračevanje

Priporočena starost od 0 mesecev do 12 let
Mere (cm) 47*60*47
Teža izdelka (kg) 6,7 KG
Isofix sysem DA
Največja podprta teža (kg) 36 kg
Rotacija za 360 stopinj Da
Spredaj Da
Zadnja stran Da

Koda: 320085462

(EN 13209-2: 2015)

Proizvajalec: Coccolle

OPOZORILA:

  • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora.
  • OPOZORILO! Otroka vedno pripnite z vsemi varnostnimi pasovi in tako preprečite nevarnost resnih poškodb. Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora- lahko je izredno nevarno.
  • OPOZORILO! Izdelek ni primeren za tek ali rolanje!
  • OPOZORILO! V globoko košaro ne dajajte dodatne vzmetnice!
  • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z varnostnim pasom.
  • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora. Otroka vedno nadzirajte. Globoke košare ne uporabljajte kot posteljo v avtomobilu. Na ali okrog globoke košare ne pripenjajte ali nameščajte igrač z vrvicami. Globoke košare ne dajajte v bližino štedilnikov, grelnikov, odprtih ognjev, stopnic, odprtih oken ali drugih nevarnih predmetov, zaradi katerih se otrok lahko poškoduje.
  • OPOZORILO! Ne uporabljajte v avtomobilih z aktivirano varnostno zračno blazino.
  • OPOZORILO! Avtosedeža ne nameščajte v smeri vožnje na prednji ali drugi avtomobilski sedež, ki je opremljen z aktivirano varnostno zračno blazino. Nevarnost resnih poškodb ali smrti!
  • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z ustreznim varnostnim pasom pasom in skladno z navodili proizvajalca avtosedeža.