Opis

Avtosedež Coccolle Atira je ustvarjen tako, da je varen in udoben, izdelan iz najkakovostnejših materialov in je enostaven za vzdrževanje. Primeren za skupino 0-36 kg…

Avtosedež zagotavlja zdrav in harmoničen razvoj vašega malčka za dolgo obdobje. Rotacijski avtosedež Coccolle Atira 0-36 kg je eden najbolj inovativnih modelov, uporablja se lahko obrnjen nazaj do največje teže 18 kg.

Varen in trden, opremljen s stranskim zaščitnim sistemom, sedež Coccolle Atira je enostavno namestiti zahvaljujoč sistemu isofix in zgornjemu privezovalnemu pasu ali s pasom vozila. Ko je pritrjen v sistemu isofix, se sedež vrti za 360 stopinj, za lažje nameščanje in odstranjevanje dojenčka iz sedeža.

Avtosedež Coccolle Atira ima udoben položaj za spanje obrnjen nazaj v smeri vožnje in 4 položaje naklona naprej v smeri vožnje. Vzglavnik avtosedeža je nastavljiv v več položajev.

Priporočena starost Od 0 mes
Dimenzije (cm) 46x41x64/77 cm
Teža izdelka (kg) 11,8 kg
Isofix sistem DA
Največja podprta teža (kg) 36 kg
360 stopinjsko vrtenje Da
Spredaj obrnjeno Da
Nazaj obrnjen Da

Proizvajalec: Coccolle

OPOZORILA:

  • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora.
  • OPOZORILO! Otroka vedno pripnite z vsemi varnostnimi pasovi in tako preprečite nevarnost resnih poškodb. Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora- lahko je izredno nevarno.
  • OPOZORILO! Izdelek ni primeren za tek ali rolanje!
  • OPOZORILO! V globoko košaro ne dajajte dodatne vzmetnice!
  • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z varnostnim pasom.
  • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora. Otroka vedno nadzirajte. Globoke košare ne uporabljajte kot posteljo v avtomobilu. Na ali okrog globoke košare ne pripenjajte ali nameščajte igrač z vrvicami. Globoke košare ne dajajte v bližino štedilnikov, grelnikov, odprtih ognjev, stopnic, odprtih oken ali drugih nevarnih predmetov, zaradi katerih se otrok lahko poškoduje.
  • OPOZORILO! Ne uporabljajte v avtomobilih z aktivirano varnostno zračno blazino.
  • OPOZORILO! Avtosedeža ne nameščajte v smeri vožnje na prednji ali drugi avtomobilski sedež, ki je opremljen z aktivirano varnostno zračno blazino. Nevarnost resnih poškodb ali smrti!
  • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z ustreznim varnostnim pasom pasom in skladno z navodili proizvajalca avtosedeža.