Opis

Kdo v otroštvu ni sanjal, da bi vozil avto sam? Zdaj se lahko celo vaš otrok znajde za volanom fantastičnega avta buggy WXE-8988! Uresničite sanje z nakupom tega avtomobila in v otroku razvijajte strast, ki jo boste lahko delili v prihodnosti.

Avto na akumulator WXE-8988 4×4 buggy je podoben avtomobilu za odrasle. Masivna in močna konstrukcija v duetu z najkakovostnejšimi materiali otroku zagotavlja veliko zabave več let. Zgrajen s pozornostjo do najmanjših podrobnosti, oblikovanja terenskih vozil in izjemnega udobja za mladega voznika

Otroški akumulator modernega stila bo zadovoljila okuse ne le najmlajših avtomobilskih navdušencev, ampak tudi njihovih staršev.

A to še ni vse! Avto je opremljen z radiem z USB in MP3 vtičnico, ki vam bodo omogočali, da med vožnjo predvajate svoje najljubše melodije. Radio ima funkcijo spreminjanja skladb in prilagajanja glasnosti. Dodatna prednost tega avtomobila, ki bo zagotovo všeč vsakemu otroku, sta modra osvetljena nadzorna plošča in mehki sedeži iz eko usnja.

Po priporočilih proizvajalca je ta model namenjen otrokom, ki so dopolnili 3 leta starosti, vendar ga pod budnim očesom staršev zlahka uporabljajo mlajši otroci. Avto ima poseben daljinski upravljalnik, s pomočjo katerega lahko starši upravljajo z avtomobilom.

 

Značilnosti:

Model:WXE-8988
Dimenzije: 124 cm x 82.6 cm x 81 cm
Teža:38 kg
Motor:4×45 W
Akumulator: 2x12V7 Ah
Menjalnik:3 prestave
Maksimalna obremenitev: 50 kg
Čas polnjenja:8 ur
Pasovi:
Daljinski upravljalnik:
LED svetla:spredaj + zadaj

Značilnosti

Več informacij
Starost36 m.+
Barvardeča

PRILOŽENA SLIKOVNA NAVODILA

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.

uvoznik: leantoys