Opis

Otroški avto na akumulator Jeep Wrangler Rubicon DK-JWR555 vojaški

Je vaš otrok kdaj sanjal, da bi lahko vozil avto? To mu lahko omogočite tako, da mu podarite bel akumulatorski avto v terenski izvedbi. Naj vaš otrok začuti odgovornost in neodvisnost, ki izhajata iz uporabe nedosegljive opreme. Ne pozabite, da je osnova dobro izdelana oprema – zato brez strahu izberite terenskega Wranglerja.

Ta model je bil zasnovan s pozornostjo do najmanjše podrobnosti, kar vpliva na pozitivne občutke mladega dirkača. Vzdržljiva in masivna konstrukcija v kombinaciji z visokokakovostnimi materiali je zaslužna za večletno odlično zabavo in odpornost proti poškodbam. Atraktivnost modela povečujejo vrata, ki se odpirajo, in velika kolesa, na katera je nameščen, zaradi česar bo vožnja po neravnem in razgibanem terenu veliko bolj prijetna in polna doživetij. Ta  otroški akumulatorski avto  bo zagotovo izpolnil pričakovanja mladih ljubiteljev avtomobilizma. Mehak sedež nam bo omogočil udobno sedenje med potovanjem, glasbeni panel z USB, SD in radijskim vhodom pa bo vožnjo naredil še bolj privlačno.

Terenski avto Jeep Wrangler je nameščen na velikih kolesih iz mehkega materiala. Zahvaljujoč temu se lahko avto premika ne le po trdi podlagi, ampak tudi po občutljivih neravninah. Velika oddaljenost od tal nam bo omogočila premagovanje ovir, na katere naletimo med potovanji.

Baterijski avtomobil  ne pomeni, da ga lahko vaš otrok vozi popolnoma svobodno – njegovo hitrost lahko vedno nadzorujete z daljinskim upravljalnikom. Ta model je namenjen otrokom od 3. leta starosti, vendar ga lahko pod budnim nadzorom staršev uporabljajo tudi mlajši vozniki.

Tehnični podatki
Vozi
2x45W
Baterija
12V7Ah
Prenos
Samodejno
Dimenzije vozila
127cm x 70cm x 80cm
Hitrost
5-7km/h
Omeji težo
19 kg
maks. obremenitev
30 kg
Čas polnjenja
8 ur
Čas aktivnosti
do 1 ure
Zavora
Zaustavitev v sili z daljinskim upravljalnikom (P)
Samodejno, ko spustite pedal za plin
Oprema
Varnostni pas
+
Odpiranje vrat
+
ključi
x
Fotelji
Eko usnje
Kolesa
Mehka EVA
Daljinec
2,4 G
3 hitrosti
luči
Sprednja LED
Avdio
MP3 vhod
USB
mikro SD
Izbira avdio vira