Opis

Od zdaj naprej ima lahko vaš otrok svoj avto! Uresničite sanje svojega malčka z nakupom udobnega avtomobila na akumulator HL2188 v privlačni, zeleni različici. Zdaj razvijajte otrokovo strast, ki jo boste lahko v prihodnosti delili skupaj in skupaj premagovali široke poti. Naj sam začuti veselje in svobodo teka na dvotirni stezi!

Otroški avtomobilček je videti kot pravi avtomobil – s to razliko, da je bil prilagojen majhnemu otroku. Trdna in močna konstrukcija iz visokokakovostnih materialov je dolga leta odgovorna za stalno zabavo. Akumulator HL2188 je zasnovan v sodobnem slogu, ki bo zadovoljil okuse ne le najmlajših ljubiteljev avtomobilskih igrač, temveč tudi njihovih staršev. Notranjost, oplemenitena z najmanjšim centimetrom, in elementi, ki posnemajo resnične dele, bodo poskrbeli, da se bo vaš otrok počutil kot v pravem avtomobilu – ki seveda lahko vozi sam.

Avtomobilska igrača HL2188 je namenjena vsem otrokom, starejšim od 3 let, vendar jo lahko pod vašim budnim očesom uporabljajo tudi mlajši kolesarji. Predstavljeni avtomobil na akumulatorju ima CE certifikat, njegova montaža pa je izjemno preprosta in kratka – trajalo vam bo približno 30 minut.

Model avtomobila: Hl2188
TEHNIČNI PODATKI
Motor: 4×45W
Baterija: 12V7Ah
Menjalnik: 2 prestavi (naprej / nazaj) s samodejnim povečanjem hitrosti
Dimenzije: 130cm x 89cm x 102cm
Maks. Hitrost: 3–6km / h
Teža praznega vozila: 30 kg
Maks. Obremenitev: 50kg
Čas polnjenja: 8 ur
Trajanje uporabe: do 1 ure  odvisno od načina uporabe in teže na vozilu
Zavora: samodejna, ko spustite stopalko za plin, zasilna zavora od RC
OPREMA
Varnostni pasovi: ✓
Odprta vrata: ✓
Tipke: ✕
Sedež: Usnjen sedež
Kolesa: mehka EVA
Daljinski upravljalnik: 2.4G, 3 hitrostne izbire (počasno, običajno, hitro)
Luči: žarometi
Zvok: MP3 AUX, USB, SD kartica

PRIMERNO ZA OTROKE 3-8 LET.