Opis

Od zdaj naprej ima lahko vaš otrok svoj avto! Uresničite sanje svojega malčka z nakupom udobnega avtomobila na akumulator HL2188 v privlačni, zeleni različici. Zdaj razvijajte otrokovo strast, ki jo boste lahko v prihodnosti delili skupaj in skupaj premagovali široke poti. Naj sam začuti veselje in svobodo teka na dvotirni stezi!

Otroški avtomobilček je videti kot pravi avtomobil – s to razliko, da je bil prilagojen majhnemu otroku. Trdna in močna konstrukcija iz visokokakovostnih materialov je dolga leta odgovorna za stalno zabavo. Akumulator HL2188 je zasnovan v sodobnem slogu, ki bo zadovoljil okuse ne le najmlajših ljubiteljev avtomobilskih igrač, temveč tudi njihovih staršev. Notranjost, oplemenitena z najmanjšim centimetrom, in elementi, ki posnemajo resnične dele, bodo poskrbeli, da se bo vaš otrok počutil kot v pravem avtomobilu – ki seveda lahko vozi sam.

Avtomobilska igrača HL2188 je namenjena vsem otrokom, starejšim od 3 let, vendar jo lahko pod vašim budnim očesom uporabljajo tudi mlajši kolesarji. Predstavljeni avtomobil na akumulatorju ima CE certifikat, njegova montaža pa je izjemno preprosta in kratka – trajalo vam bo približno 30 minut.

Model avtomobila: Hl2188
TEHNIČNI PODATKI
Motor: 4×45W
Baterija: 12V7Ah
Menjalnik: 2 prestavi (naprej / nazaj) s samodejnim povečanjem hitrosti
Dimenzije: 130cm x 89cm x 102cm
Maks. Hitrost: 3–6km / h
Teža praznega vozila: 30 kg
Maks. Obremenitev: 50kg
Čas polnjenja: 8 ur
Trajanje uporabe: do 1 ure  odvisno od načina uporabe in teže na vozilu
Zavora: samodejna, ko spustite stopalko za plin, zasilna zavora od RC
OPREMA
Varnostni pasovi: ✓
Odprta vrata: ✓
Tipke: ✕
Sedež: Usnjen sedež
Kolesa: mehka EVA
Daljinski upravljalnik: 2.4G, 3 hitrostne izbire (počasno, običajno, hitro)
Luči: žarometi
Zvok: MP3 AUX, USB, SD kartica

PRILOŽENA SLIKOVNA NAVODILA

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.

Uvoznik: leantoys