Opis

Baterijski Buggy UTV-MX

Je vaš otrok kdaj sanjal, da bi lahko vozil avto? To lahko omogočite tako, da mu podarite terenski akumulatorski avto. Naj vaš otrok začuti odgovornost in neodvisnost, ki izhajata iz uporabe nedosegljive opreme. Ne pozabite, da je trdno izdelana oprema osnova – zato ne skrbite, izberite XMX613.

Avto XMX613 je bil zasnovan s pozornostjo do najmanjše podrobnosti, ki vpliva na pozitivne občutke mladega voznika relija. Vzdržljiva in masivna konstrukcija v kombinaciji z visokokakovostnimi materiali je zaslužna za večletno odlično zabavo in odpornost proti poškodbam. Atraktivnost modela povečujejo vrata, ki se odpirajo, in blažilniki, na katere je nameščen, zaradi česar bo vožnja po neravnem in razgibanem terenu veliko bolj prijetna in avanturistična.

Ta otroški akumulatorski avto bo zagotovo izpolnil pričakovanja mladih ljubiteljev avtomobilizma. Zakaj? Pozornosti velja posvetiti njegovemu realističnemu dizajnu, motorjem 4x60W, avtomatskemu menjalniku s tremi stopnjami ter luči na sprednjem in zadnjem delu vozila. Vsekakor velja biti pozoren na impresivne hitrosti od 3 do 8 km/h, ki jih ta model dosega.

Baterijski avtomobil ne pomeni, da ga lahko vaš otrok vozi popolnoma svobodno – njegovo hitrost lahko vedno nadzorujete z daljinskim upravljalnikom. Ta model je namenjen otrokom od 3. leta starosti, vendar ga lahko pod budnim nadzorom staršev uporabljajo tudi mlajši vozniki. Terensko vozilo ima CE certifikat, ki zagotavlja varno uporabo. Popestrite družinske sprehode z mladim ljubiteljem avtomobilov za volanom.

Dimenzije embalaže: 150 x 82 x 46 cm

Teža z embalažo: 42 kg

maks. Obremenitev – 50 kg

Tehnični podatki
Motor
4x60W
Baterija
24V7Ah
Prenos
Avtomatski, 3 hitrosti
Dimenzije vozila
142 cm x 92 cm x 86 cm
Hitrost
3-8 km/h
teža
34 kg
maks. obremenitev
50 kg
Čas polnjenja
8 ur
Čas aktivnosti
1-2 uri
Zavora
Samodejno, ko spustite pedal za plin
Zaustavitev v sili z daljinskim upravljalnikom (P)
Oprema
Varnostni pas
+
Odpiranje vrat
+
ključi
x
Fotelji
Eko usnje
Kolesa
Mehka EVA
Daljinec
2,4 G
3 hitrosti
luči
Sprednji in zadnji LED
Avdio
SD
MP3 vhod
Bluetooth
Država
Novo
Koda proizvajalca
BUGGY UTV-MX 4x60W
Otrokova starost
3 leta +
Dolžina vozila
142
Širina vozila
92
število sedežev
2
Število vrat
2
Uvoznik: leantoys