Opis

Magnetna tabla s kredo 2 v 1, modri in beli dodatki

Večfunkcijska tabla bo umetniku ne povzročala veselja, lahko pa je tudi pravni učni pripomoček. Risanje s kredo in flomastri za nekaj za otroka, ki ga ima rad. Modro-bela tabla se poda v vsako otroško sobo. Z risanjem na tablo boste razvijali otrokove likovne sposobnosti, domišljijo z njihovo pomočjo in koordinacijo oko-roka.

Veliko prednosti, en izdelek.

Tabla ima dve risalni površini – belo, namenjeno pisalnim pisalom, in črno, po kateri lahko rišemo s kredo. Vrtenje lahko spremenite za 360 stopinj. V šolskem kompletu so flomastri v modri, modri, rdeči, zeleni in rumeni barvi ter komplet 12 kred. Ker je tabla magnetna igrača, je tabla tabla z magneti, za katere lahko pomagate tabla tabla tabla s slikami. Celoten komplet vsebuje 48 elementov.

Vrtljiva deska je ohranila nastavljivo višino nog – privzeto je bilo možno urediti svoje gospodarje z nogami, tako da je otrok lahko uporabljal stoje. Po skrajšanju deske nam je bila deska spremenjena, na primer po koordinaciji vašega podjetja, je lahko zelo udobno sedeti. V delu table je na vseh kredah in flomastrih, kjer lahko izkoristite svoje mesto za dodatne pripomočke, ko mi ali vi ne uporabljate imena, ki je na tem mestu potrebno. Poleg tega je na vrhu table tudi kavelj, ki se nahaja na tabli, omogoča tudi pritrditev lista papirja.

Komponente kompleta:

– 2 skodelici

– 12 kron

– 5 markerjev

– gobica za brisanje

– 12 barvnih magnetov

– držalo za krede

Dimenzije plošče:

58 cm x 33 cm x 110 cm

Dimenzije pisalne površine:

31 cm x 41 cm

Vrednote od vzgoje do deske:

približno 70 cm

Velikost paketa:

54 cm x 78 cm x 12,5 cm

 

Zasnovan za otroke od 3 let. Skladen z EN71.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 3 let, zaradi uporabe manjših delcev.

UVOZNIK: LEANTOYS