Opis

Lesena kuhinja Bella za otroke beli dodatki

Otroška kuhinja Bella je ponudba za vse otroke, ki radi kuhajo in sanjajo o svoji kuhinji. Skupno kuhanje ali odlične pojedine, ki jih pripravi vaš otrok, bodo pri vašem otroku razvile samostojnost, ustvarjalnost in domišljijo. Igral bo vlogo odličnega kuharja.

Dimenzije kuhalnice Bella white so prilagojene povprečni višini več let starih otrok, kar zagotavlja udobno igro. Še več – širina pohištva in množica elementov, kot so vrata, ki se odpirajo ali vrtljivi gumbi, vam bodo omogočili kuhanje skupaj s svojimi malimi prijatelji. Tako bo otrok lažje razumel pravila higienskega dela. Igra vlog pozitivno vpliva na malčkove ročne spretnosti in koordinacijo.

Kuhinja je opremljena s številnimi gumbi in vratci, ki bodo nekajletnikom omogočili razvoj motorike in refleksa za prijemanje predmetov različnih oblik. Celotna kuhinja je bela s sivimi gumbi in ročaji. Mizna plošča je bela, ima pomivalno korito in gorilnike, na katerih lahko kuhate čudovite jedi. Nad pomivalnim koritom je nameščena mikrovalovna pečica z odpiralnimi vrati in dvema gumboma. Police pod njimi in omarica z odpirajočimi se vrati vam bodo omogočile red in shranjevanje loncev in živil. Celoten komplet vključuje odlične elemente, zahvaljujoč katerim lahko pripravite zajtrk. Popolnoma se bo prilegal v vsako notranjost, še posebej v otroško sobo.

Elementi kompleta:

– mikrovalovna pečica

– umivalnik

– omare in police

– kuhalni gorilniki

– leseni kuhinjski dodatki: leseni lonci s sivimi pokrovi – 2 kom., jedilni pribor.

 

Dimenzije kuhinje Bella in elementov kompleta:

– višina kuhinje: 85 cm

– višina do vrha: 47,5 cm

– širina kuhinje: 60 cm

– globina kuhinje: 30 cm

– umivalnik: 13 cm x 13 cm

– omara: 25 cm x 31 cm

– mikrovalovna pečica: 25 cm x 14 cm

– premer gorilnika: 12 cm

 

Velikost paketa:

66 cm x 36 cm x 17,5 cm

Teža z embalažo: 8,3 kg

Teža brez embalaže: 7,5 kg

 

Bela kuhinja Bella je v skladu s priporočili proizvajalca namenjena otrokom starejšim od 3 let. Dizajn predstavljenega štedilnika je zelo premišljen, kar se vidi že ob pogledu na njegovo konstrukcijo z upoštevanjem odpiralnih omaric in premičnih elementov, ki podpirajo razvoj motoričnih sposobnosti. Svetla kuhinja z dodatki ima CE certifikat, pakirana je v originalni kartonski škatli z navodili za samomontažo.

Predstavljeni komplet je izdelan iz ekološkega in trdnega materiala, to je lesa. Z njegovo uporabo med izvedbo projekta bistveno povečamo varnost in udobje večletne uporabe kuhinje ter vzdržljivost in odpornost kompleta na poškodbe.