Opis

Otroška kuhinja Amelia je ponudba za vse otroke, ki radi kuhajo in sanjajo o svoji kuhinji. Skupno kuhanje ali odlične pojedine, ki jih pripravi vaš otrok, bodo razvijale otrokovo neodvisnost, ustvarjalnost in domišljijo. Igra vlogo odličnega kuharja.

Mere belega in sivega kuhalnika Amelia so prilagojene povprečni višini več let starih otrok, kar zagotavlja udobno igro. Še več – širina pohištva, pa tudi množica elementov, kot so odpiranje vrat ali vrtljivi gumbi, vam bodo omogočili kuhanje skupaj s svojimi malimi prijatelji. Tako bo otrok lažje razumel načela higienskega dela. Igranje vlog pozitivno vpliva na ročne spretnosti in koordinacijo malčka.

Kuhinja ima veliko gumbov in vrat, s katerimi bo malček razvijal svoje motorične sposobnosti in refleks prijemanja predmetov različnih oblik. Celotna kuhinja je bela s sivimi in črnimi elementi.

Set vsebuje: 

– ledomat

– ventilator

– Mikrovalovna pečica

– pečica

– električni pralni stroj z zvokom in svetlobo

Dimenzije kuhinje: 

97 cm x 30 cm x 94 cm

Koda izdelka: 15114

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE.

UVOZNIK: LEANTOYS