Opis

Če vašega otroka zanima kuhanje, je ta igrača narejena zanj! Kuhinja je namenjena malčkom, ki radi kuhajo in se pretvarjajo, da so pravi kuharji. Komplet vsebuje vse, kar potrebujete za kuhanje odlične hrane! Igranje s kuhinjo bo vašemu otroku omogočilo, da se nauči osnovnih kuhinjskih dejavnosti in mu bo pomagalo razviti ustvarjalnost, hkrati pa bo poskrbelo za veliko zabave in veselja.

Kuhinjo sestavljajo štedilnik, pečica in hladilnik realističnega videza. Otrok se zlahka pretvarja, da kuha, peče ali pripravlja druge obroke z različnimi funkcijami kuhinje. V kompletu so vsi potrebni pripomočki, kot so lonci, ponve, jedilni pribor, krožniki, ostali kuhinjski pripomočki in živila, iz katerih lahko malček pripravlja najrazličnejše jedi!

Interaktivna kuhinja je opremljena z različnimi zvočnimi in svetlobnimi funkcijami, kar doda še več realizma in vtisov med igro. Izdelek je izdelan iz trpežnih in za otroke varnih materialov, kar pomeni, da je idealen za otroke nad 3. letom starosti.

Igranje s kuhinjo bo pri vašem otroku razvijalo ročne spretnosti, ustvarjalnost in domišljijo. Kuhinja je lahko odlično darilo za otroka, ki rad kuha in želi odkrivati ​​svet kulinarike. To je odličen način za preživljanje časa z družino, prijatelji ali brati in sestrami ter učenje osnovnih kuhinjskih dejavnosti.

Komplet vključuje:

– kuhinja

– prehrambeni izdelki: kumare, banane, zelena solata, korenček, kozice, fižol, paprika, paradižnik

– pribor: solnik, poper, druge začimbe

– jedilni pribor

– komplet kuhinjskih pripomočkov

– lonci, ponve

Velikosti kuhinje:

63 cm x 45,5 cm x 22 cm

Velikosti pakiranja:

50cm x 35cm x 15cm

Igrača je namenjena otrokom starejšim od 3 let . Komplet ima CE certifikat in ustreza standardu EN 71 .