Opis

Otroška kuhinja + pečica z zvočnimi efekti in svetlobnimi Steam Food

Otroška kuhinjska + pečica z zvočnimi efekti in svetlobnimi Steam Food

Ali vaš otrok uživa v kuhinji, medtem ko družini pripravljate nedeljsko večerjo? Odlično je. Posebej za mlade kuharje ponujamo kuhinjo v sodobnem slogu. Svojo pustolovščino bo lahko začel s kuhanjem in pripravo obrokov. To je zanimiva in zasvojljiva igra za otroke, ki si želijo posnemati dejavnosti odraslih. Zabava oblikuje intelektualni razvoj otroka, uči in zabava!

Iz pipe priteče voda, ki otrokom nudi resnično doživetje med pranjem sadja ali posode, hladna para, ki prinaša hladno paro, pa bo pripravo vsake jedi naredila privlačnejšo. Kuhinja ima dve kuhalni plošči in dva gumba. Osvetljeni gorilnik ima zvočne učinke. Če jih vklopite, otrok sliši zvok, podoben kuhanju jedi. Po drugi strani pa vam bodo police omogočile shranjevanje vse dodatne opreme.

Čas je, da skupaj kuhamo!

Sestavni deli kompleta:

– lonec,

-posoda,

-plošče,

-sekljalnik,

-jedilni pribor,

-piškotki,

– čokolade,

-kaj,

-čipkanje,

– kapalka za hladno paro in drugo.

– sadje in zelenjava

 

Kuhinja ima naslednje funkcije:

– vrata pečice in omare, ki jih je mogoče odpreti

– oddaja elektronske zvoke kuhanja, cvrtja

– svetlobne funkcije: osvetljeni gorilniki

– ko v gorilnik dodate kapljico vode, se dvigne hladna para

– velika prednost je, da voda prihaja iz pipe!

 

Dimenzije kuhinje:

56 × 26 × 58,5 cm

Velikost paketa:

62 cm x 47 cm x 13 cm

 

Zaradi dimenzij nekaterih elementov je igrača namenjena vsem malčkom, starejšim od 3 let. Zaradi poenostavljene oblike in pomanjkanja ostrih koncev je varna za uporabo. Komplet se napaja iz 3 kosov 1,5V AA baterij, ki niso vključene v kompletu. Dva za kuhinjo in za ploščo na dotik. Vsi elementi so izdelani iz atestiranega, trpežnega in trdnega materiala, zaradi česar je igrača označena z oznako CE. Kuhinja je zapakirana v veliko priročno škatlo, ki olajša prenašanje in shranjevanje igrače.