Opis

Odlična ideja za darilo za vsakega otroka, ki rad nastopa pred svojimi najdražjimi in izkazuje glasbene in umetniške talente.Predstavljena klaviatura ima impresivno število tipk, dva velika zvočnika, pisane činele za bobne, stolček in stojalo za mikrofon. Tik nad tipkami je stikalo za orgle in vrsta različnih gumbov, ki aktivirajo neverjetne funkcije in učinke. S temi gumbi lahko prilagodite tempo in glasnost ter izberete eno od glasbenih zvrsti in različne instrumente.

Otroški organi imajo številne pripomočke, vključno z:– mikrofon,

– ON/OFF napajanje,

– nadzor glasnosti,

– regulacija tempa,

– 4 bobnarske spremljave,

– 5 vrst malih bobnov,

– 8 vrst instrumentov,

– 6 vrst ritmov

– sistem spremljanja,

– generator ritmov in akordov,

– utripajoče luči med igranjem,

– različne melodije,

– možnost karaok.

 Pisana tipkovnica ima naložene demo pesmi, vsaka tipka pa skriva popolnoma drugačno melodijo. Velike prednosti tega seta so dva zvočnika, odstranljive nogice, možnost karaoke in stolček prilagojen igrači. Prepričani smo, da bo otročji, privlačen dizajn vsakega otroka spodbudil k igri.

Dimenzije glasbenega seta:

– raztegnjena tipkovnica: 60 cm x 25 cm x 5 cm,

– višina: 45 cm,

– višina z mikrofonom: 60 cm,

– razmik nog od zunaj: 36 cm,

– razmik nog od znotraj: 26,5,

– sedež: 20 cm x 20 cm.

Koda izdelka: 41

Velikost paketa:

– 63,5 cm x 47 cm x 14,5 cm. Te orgle odlikujejo prijetne barve in  moderen dizajn , izdelane iz trdnih, certificiranih materialov najvišje kakovosti ter  CE varnostni certifikat . Igrača potrebuje 6 kosov 1,5 V “AA” baterij, ki niso priložene v kompletu. Orglice so namenjene otrokom starejšim od  3 let . starost. Igrača je pakirana v večbarvni škatli z ročajem na vrhu za lažji transport. 

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

UVOZNIK: LEANTOYS