Opis

Otroška gugalnica Coccolle Velio

Zakaj ga kupiti?

– pomirja malčka z 12 popolnimi pesmicami

– pomaga pri razvoju otroka

– nudi varen prostor za počitek

Privoščite svojemu otroku trenutke sprostitve, medtem ko vi kot starš uspete obdržati pod nadzorom svoj natrpan urnik kot novopečeni starš. Gugalnik Velio, izdelan iz najkakovostnejših materialov, postane spremljevalec vašega malčka pri počitku, odkrivanju in zabavi.

Gugalnik Coccolle Velio, zasnovan za uporabo pri novorojenčkih, omogoča varen počitek vašemu otroku do teže 9 kg. Posebno mehki in hipoalergeni materiali omogočajo popoln ergonomski položaj telesa najmlajših, medtem ko vzglavnik skrbi za skladen razvoj dojenčka. S pomočjo 5 hitrosti zibanja in časovnika za 3 različne časovne segmente ste prepričani, da lahko prilagodite lastnosti Coccolle Velio tako, da bodo kar najbolj primerne za vašega otroka.

Izjemno zložljiv otroški gugalnik za novorojenčke lahko preprosto prenašate iz ene sobe v drugo ali zložite, da bo z vami na izletih k starim staršem. Velio, ki je enostaven za uporabo, ima integrirano nadzorno vrstico, kjer lahko izberete hitrost nihanja, melodijo in nastavite časovnik. Izdelek je opremljen s 5-točkovnim varnostnim pasom, prevleka pa je enostavna za odstranjevanje in pranje.

Glavne značilnosti:

– 5 intuitivnih hitrosti zibanja, primernih tudi za novorojenčke

– Mehki in hipoalergeni materiali, vzglavnik za dojenčka

– Časovnik na 15, 30 in 60 minut

– 12 pesmi, uspavank ali zvokov narave

– Fleksibilna in odstranljiva palica za igrače, 2 dodatni zabavni igrači

– 5-točkovni varnostni pas

– Pralna prevleka