Opis

BANJICA S TERMOMETROM IN VZGLAVNIKOM  – otroška kad ima vgrajen termometer, ki vam bo omogočal nadzor temperature vode v kadi. V kompletu je tudi udobna blazina, ki bo olajšala kopanje vašega otroka.
Enostavno shranjevanje – Zložljiva kad s termometrom in blazino ima funkcijo zelo hitrega zlaganja v samo 3 sekundah, zahvaljujoč kateri, ko je zložena, ne zavzame veliko prostora in jo je zato zelo enostavno shraniti, poleg tega pa zahvaljujoč to možnost lahko uporabljate tako doma kot na poti.

STABILNA IN VARNA – zložljiva kad ima nedrseče noge, zaradi česar je varna, zagotavlja stabilnost in ravnotežje. Za udobje skrbijo posebni silikonski vložki.

ROBUSTNA IN TRAJNA – zložljiva kad s termometrom in blazino je izdelana iz visoko kakovostnega materiala PP / TPE, zahvaljujoč kateremu bo služila dlje časa.

LASTNOSTI – material: PP / TPE; hitro zlaganje v 3 sekundah; enostaven za shranjevanje; starostni razpon: 0-3 leta; nedrseče noge; mere: 83/50 / 20cm; teža: 2,15 kg; teža v paketu: 5 kg.

Števika izdelka: 5902802921840
Koda: 00015979

OPOZORILA PRI UPORABI OTROŠKIH BANJIC ZA KOPANJE OTROK.

Uporabljati samo pod stalnim nadzorom odrasle osebe. Za preprečevanje opeklin zaradi tekoče vroče vode iz pipe bodite pozorni na temperaturo vode in otroku preprečite dostop do pipe.

• Pri uporabi banjice morate biti ves čas v stiku z otrokom, saj se utopitev lahko zgodi v zelo kratkem času in zelo plitvi vodirabi izdelkov (+2cm),

• Proizvod ne daje nobene dodatne varnosti glede nevarnosti v vodi. Pri uporabi kopalnih kadi je že prišlo do utopitev.

Prosimo, da upoštevate, da so otroci najbolj ranljivi od rojstva do starosti 9 mesecev.

Največjo dovoljena količino vode, da se prepreči vstop vode v otrokova usta je označena na proizvodu.

• Ne postavljajte kopalnih kadi v višji položaj z uporabo proizvodov, kot so mize in podobno, razen če je na proizvodu oz. navodilih izrecno dovoljena uporaba na mizi.

Nevarnosti

Glavna nevarnost pri tem proizvodu je utopitev in padec, če se banjica loči od podstavka.

Pred pričetkom uporabe ter tudi ves čas uporabe spremljate stabilnost kopalne kadi, da ne pride do ločitve banjice od

stojala oz. da ne pride do prevrnitve banjice. Vso embalažo takoj odstranite izven dosega otrok, saj je lahko nevarna za zadušitev otroka.

PROIZVAJALEC: MALATEC