Opis

Posteljica Timon je namenjena kot nočna postelja, samostojna postelja ali potovalna posteljica. Stabilen okvir, ki ga je mogoče zlahka zložiti in odpreti, naredi posteljico uporabniku prijazno in enostavno za transport. Za udobje otroka pa poskrbi mehka žimnica Fikija Mikija.

Otroška posteljica ima 6-stopenjsko nastavitev višine, od 67 do 84 cm. Višino otroške posteljice lahko prilagodite na obeh straneh, kar vam omogoča, da nosilko nagnete po svojem okusu.

Komplet je dobavljen z 2 žimnicama, vključno z mehko žimnico PRESTIGE Line PPL 1, ki jo je izdelal Fiki Miki.

Kadar ima vaš otrok težave s pehladom, z neprijeten izcedkom iz nosu, lahko nagnete eno od strani posteljice, da bo dojenček lažje dihal.

Varnost posteljice je bila potrjena z vrsto kontrol in testov, ustreza zahtevam evropskega varnostnega standarda – EN 1130.

Značilnosti:

6-stopenjska nastavitev višine
Izdelek ima zaobljene robove
Nosilnost do 9 kg
Dimenzije izdelka: 93 x 55 x 67-84 cm
Teža izdelka: 13 kg
Mere vzmetnice: 84 x 50 cm
Starost: 0-8 mesecev
Vzmetnica ima snemljivo prevleko, ki jo lahko perete pri temperaturi 60 ° C in

PRENOSNA POSTELJA
Na prenosno posteljo nikoli ne pritrdite kakršnih koli vrvic oz. trakov ali igrač.
Preden boste fiksirali dno postelje morajo biti vse stranice postelje vzravnane in fiksirane.
V postelji ne puščajte kakršnih koli stvari, ki bi lahko otroku služile kot pripomoček pri plezanju iz postelje.
Prenosna postelja ni primerna za otroke težje od X kg ali višje od X cm (starost in velikost določi proizvajalec).

OPOZORILO! Otroka nikoli ne pustite samega brez nadzora.
Kadar postelje ne boste mogli pravilno sestaviti je ne uporabljajte, temveč se posvetujte s svojim prodajalcem. Prenosna postelja je namenjena le za domačo uporabo. V prenosni postelji ne shranjujte kakršnih koli stvari.
OPOZORILO! Zavedajte se nevarnosti odprtega ognja in ostalih izvorov vročine, kot so električni in plinski grelniki, …, zato prenosne postelje nikoli ne postavljajte v njihovo bližino.
OPOZORILO! V postelji nikoli ničesar ne puščajte ali je ne postavljajte v bližino drugih predmetov, ki bi otroku lahko služili kot opora za plezanje iz postelje ali predstavljajo nevarnost davljenja- npr. trakovi, zavese, …
OPOZORILO! V prenosni postelji ne uporabljajte več kot ene vzmetnice.
Pomembno! Izdelek je primeren za uporabo, ko so vsi blokirni mehanizmi dobro in pravilno zaskočili. Pred uporabo izdelka natančno preverite ali so vsi blokirni mehanizmi dobro in pravilno zaskočili.
Dimenzija vzmetnice: 1200 mm x 600 mm.

 

UVOZNIK: ZENTRADE.DE