Opis

Predstavljamo nočno svetilko, ki je več kot le vir svetlobe. Naša nočna svetilka v obliki Parasaurolophu  , ki se izleže iz jajca, nas popelje v fascinanten prazgodovinski svet.

Prva stvar, ki pritegne pozornost, je nenavaden realizem svetilke. Parasaurolophuv trpežnem jajčku navdušuje s svojim pristnim videzom in nas vrača v čase, ko so Zemlji vladali dinozavri. To ni le vir svetlobe, je resnično potovanje skozi čas.

A naša svetilka ni le okrasni element. Praktična stran izdelka je prav tako impresivna. Polnjenje svetilke je izjemno preprosto in priročno zahvaljujoč priloženemu USB kablu. To pomeni, da vam ni več treba skrbeti za nenehno menjavanje baterij, kar je priročno in okolju prijazno.

Poleg tega vam funkcija na dotik omogoča prilagajanje barve svetlobe glede na vaše razpoloženje. Izbirajte med številnimi barvnimi možnostmi in ustvarite vzdušje, ki ga potrebujete v danem trenutku.

Naša nočna svetilka v obliki Parasaurolophu je odlično darilo za ljubitelje dinozavrov in prazgodovine, tako otroke kot odrasle. Je tudi edinstven dekorativni element, ki vsaki notranjosti daje edinstven značaj.

Naročite našo nočno svetilko zdaj in prinesite delček prazgodovinske čarovnije v svoj dom, potujte v preteklost z mogočnim Parasaurolophu.

Velikost paketa: 

26 cm x 11,5 cm x 11,5 cm

Dimenzije svetilke:

22 cm x 9,5 cm

Ima CE certifikat  in je v skladu s  standardom EN71 . Namenjeno otrokom starejšim od 3 let.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.