Opis

Bazen je nedvomno eden tistih pripomočkov, ki ne smejo manjkati na travniku doma ali na vrtu. Zahvaljujoč napihljivemu igrišču se bo vaš otrok odlično zabaval v vodi, poskočni grad pa bo poskrbel za nepozabna doživetja v toplih poletnih dneh.
Vodno igrišče za otroke bo zagotovo pozitivno vplivalo na zdravje in kondicijo najmlajših, saj jim omogoča številne telesne aktivnosti, kot so tek, skakanje ali celo plezanje. Je dovolj velik, da se lahko v njem brez težav igra več otrok.

ZABAVA – vodno igrišče za otroke je fantastična ideja za zabavo in zabavo s prijatelji. Najmlajšim omogoča prijeten čas v vodi in zagotavlja nepozabna doživetja v toplih poletnih dneh.

IGRA – napihljivo igrišče daje najmlajšim možnost opravljanja številnih telesnih aktivnosti, kot so tek, skakanje ali celo plezanje.

SPECIFIKACIJE – Prostornina bazena: 314 l Odtočni ventil Mere: 435/117/213 cm Teža: 6,7 kg.

HLAJENJE – vodno igrišče za otroke je idealno, ko se malčki segrejejo in se želijo ohladiti.

VSE VKLJUČENO – komplet vsebuje različne predmete, vključno z žogami in igralnimi košarami, žogico za brizganje vode, bazenom, snemljivim toboganom, keglji za kegljanje, napihljivim kolesom in napihljivim vzglavnikom, ki poskrbijo za pestrost in zabavo, da se lahko vaš otrok igra neskončno.

Uporaba igral pod nadzorom odgovorne osebe ali skrbnika.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 3 let, zaradi uporabe manjših delcev.

UVOZNIK: LEANTOYS