Opis

Napihljiv spa jacuzzi za 6 oseb 196 x 66 cm Bestway 60059

Vrtni bazen vam ni več dovolj in iščete popolno alternativo tako za vroče kot za hladnejše dni? Izkoristite Spa, ki ga lahko imate tudi v svojem domu z nakupom jacuzzija z grelnikom vode. Trenutek, ko dnevi postajajo hladnejši, je pravi čas, da je voda v vašem jacuzziju še toplejša. Ta bazen z mehurčki je odličen počitek za vas in vaše najdražje. Spa zaznamujejo debele, napihljive stene, ki bodo kot nalašč za hrbet pri uporabi jacuzzija. Rezervoar lahko sprejme do 6 oseb. Prav tako vam ne bo treba skrbeti za čistočo vode, saj bo zanjo poskrbela filtrirna črpalka, ki je priložena v kompletu. Prevleka, ki je vključena v komplet, bo poskrbela tudi za čistočo v vašem napihljivem Spaju in zaščito pred nezaželenimi insekti, ki padejo v vodo. Mehko, izolirana tla zagotavljajo udobno uporabo in ščitijo vodo pred ohlajanjem iz tal. Inovativna tehnologija zaščite pred zmrzaljo:
Vključena funkcija samodejnega segrevanja Freeze Shield™ preprečuje zmrzovanje notranjih komponent pri nižjih temperaturah. Zasnovan z inovativno tehnologijo zaščite pred zmrzaljo, sistem ohranja notranjo temperaturo med 6º in 10ºC, da prepreči poškodbe.

Sestava kompleta:

– Napihljiv jacuzzi

– pokrov s sponkami

– črpalka

– filter črpalke tipa VI

– LED luči

– 4 blazine

– obliž za popravilo

– daljinski upravljalnik za razsvetljavo

– razpršilnik kemije

Tehnični podatki:

– Dimenzije 196 cm x 66 cm

– Namenjeno za 4-6 oseb

– 140 šob za pomirjujoč masažni sistem

– Prostornina 908 litrov

– Teža po polnjenju: 937 kg

– Samodejno ogrevanje Freeze Shield™ preprečuje, da bi voda zmrznila in poškodovala spa

– Programirajte spa grelec 40 dni vnaprej za prihodnjo uporabo

– Večbarvna LED lučka na daljinsko upravljanje (7 barv)

– ročaji za lažje prenašanje

– mehka izolirana tla

– ogrevalni sistem 1,5-2,4 ℃ / h

– zmogljivost črpalke 1.325 l / h

– Digitalna nadzorna plošča in masažna črpalka z vgrajenim filtrirnim sistemom vključujeta držala za skodelice in sta dostopni iz notranjosti spaja

Teža paketa:

40 kg

Velikost paketa:

77 cm x 55 cm x 58 cm