Opis

Igrajte nogomet s svojimi otroki, ne da bi zapustili svoj topel dom! Kdo bo dosegel več golov? In kdo se bo uvrstil v finale svetovnega prvenstva? Z našo igro se boste naučili vsega v hipu! Namizni nogomet je znan in všeč že vrsto let, a kljub temu nenehno vzbuja prava, vroča čustva. Mora ga imeti vsak ljubitelj nogometa – leta niso pomembna, pomembna je samo želja po zabavi!

Trden material iz katerega je igrača izdelana je zagotovilo za dolgotrajno uporabo. Zaradi svojih lastnosti ga je enostavno vzdrževati čistega, zaradi česar je stopnja varnosti in higiene, ki izhaja iz igre, visoka. Velikost igrišča vam omogoča igro tudi v majhnih prostorih, dovolj je le, da ga razporedite po tleh, zahvaljujoč temu, da je lahko stalni element dekorja otroške sobe. Če v sobi nimamo veliko prostega prostora, je dodatna prednost ta, da se noge mize zložijo, tako da po razburljivi igri mizo zlahka zložimo in ne bo zavzemala prostora v otroški sobi.

Nogometna tekma se lahko začne, ko v njej sodelujeta vsaj 2 osebi – več igralcev, bolj pravi in ​​razburljiv bo turnir. Pravila igre so preprosta – vsak izbere, kateri ekipi pripada, se postavi na pravo stran in … gol! Priročni gumbi se dobro prilegajo roki, zaradi česar igralci zlahka krmarijo po palicah. Nad vsakim golom je števec z drsnim elementom, ki omogoča hiter izračun točk za obe ekipi.

Igralce postavimo na igrišče po lastni taktiki, vržemo žogo in začnemo odlično tekmo. Naj zmaga najboljši!

Komplet vključuje:

– 22 igralcev

– polje

– 2 gola

– 2 žogi

– semafor

 

Velikost paketa:

125 cm x 63 cm x 80 cm

Višina zložene mize:

približno 156 cm

Igra namizni nogomet je pakirana v veliki kartonski škatli, zato je odlično darilo za fantka, starejšega od pet let.

 

Uvozni za EU
LEANTtoys uvoz
Opozorilo!
Ni primerno za otroke mlajše od 5 let
Seks
uniseks
starost
5+