Opis

Namizni nogomet je brezčasna igra, prinesite čustva nogometnega igrišča v svoj dom! Čas je za igro doma – tisti, ki bo dosegel največ golov, bo prišel do finala in osvojil House Cup! Mora ga imeti vsak nogometni navdušenec – starost ni pomembna, pomembna je samo volja do zabave!

Nogometna tekma se lahko začne, ko v njej sodelujeta 2 osebi – več igralcev, bolj pravi in ​​razburljiv bo turnir. Pravila igre so preprosta – vsak izbere, kateri ekipi pripada, se postavi na pravo stran in … gol! Priročni gumbi se dobro prilegajo roki, zaradi česar igralci zlahka krmarijo po palicah. Zelene tribune ščitijo igrišče kot travnato površino, tako da žoga ne pade izven igrišča. Nad vsakim golom je števec z drsnim elementom, ki omogoča hitro doseganje točk obema ekipama.

Trden material, iz katerega je igrača izdelana, zagotavlja dolgotrajno uporabo. Zaradi svojih lastnosti ga je enostavno vzdrževati čistega, zato je stopnja varnosti in higiene, ki izhaja iz igre, visoka. Velikost igrišča vam omogoča igro tudi v majhnih prostorih – dovolj je, da ga postavite na mizo, da postane stalnica dekorja otroške sobe. 

Začnite tekmovati in se zabavati! 

Komplet vključuje:

– nogometno igrišče,

– 2 vratarja,

– 20 igralcev,

– 2 kosa kroglic. 

Dimenzije igralne mize:

89 cm x 68 cm x 62 cm 

višina: 

62 cm 

dolžina ročaja: 

8 cm 

Velikost paketa:

94 cm x 44 cm x 11 cm 

Teža z embalažo: 

11 kg 

Teža brez embalaže: 

9 kg 

Koda izdelka

Igra namizni nogomet je namenjena vsem nogometnim navdušencem starejšim od  3 let . Nogometna miza je izdelana iz certificiranih materialov in ima oznako skladnosti z veljavnim  standardom EN71 . Miza je pakirana v veliki kartonski škatli, zato je odlična kot darilo.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

Uvoznik: leantoys