Opis

Motorni čoln na daljinsko upravljanje 1:47 Racing 2.4G

R/C modeli so nekaj, kar najpogosteje izberejo mali avtomobilski raziskovalci. Večina se jih giblje po kopnem, vendar imamo predlog. Čoln na daljinsko vodenje, ki omogoča premikanje po vodi. Popoln za izlet v vodo ali bazen. Zabavi ne bo konca.

Vodljivi motorni čoln ima posebno zasnovo, ki preprečuje vdor vode v notranjost. Videz, poenostavljena oblika motornega čolna pritegne pozornost. Popoln za vodne dirke! Oddaja na frekvenci 2,4 Ghz, kar ne povzroča motenj pri krmiljenju dveh vozil. Ima dva neodvisna motorja, zaradi česar je okreten, hiter in zanesljiv. Daljinski upravljalnik je udoben, se popolnoma prilega rokam, ima možnost upravljanja spredaj, zadaj in ob straneh.

Popoln za izlet do vode ali jezera in vzemite ta čoln s seboj! Ni dvoma, da bodo nad rokovanjem s tem modelom navdušeni tako fantki in punčke kot tudi njihovi starši!

Specifikacija:

– Barve: črna

– Frekvenca: 2,4 GHz

– Domet daljinskega upravljalnika: 50 m

– Starost otroka: +14

– Napajanje daljinskega upravljalnika: 2 AA 1,5 V bateriji (nista vključeni)

– Napajanje čolna na daljinsko upravljanje: 3,7 V/ 650 mAh

– čas delovanja: približno 20 minut

– domet: do 50 m

– čas polnjenja: 60 minut

Nastavite dimenzije:

22 cm x 8 cm x 5 cm

Daljinec:

19 cm x 10 cm x 5 cm

Velikost paketa:

29 cm x 23 cm x 9 cm

Čoln ima 3,7 V/650 mAh baterije, daljinski upravljalnik pa ima 2 AA 1,5 V bateriji. Baterije v čolnu naj bodo nameščene pod palubo – odprtina je spretno skrita za ploščo, kjer se nahajata voznik in sopotnik. Namenjeno otrokom nad  14 let. 

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

Varnostna opozorila

PROIZVAJALEC: LEAN TOYS