Opis

Mini električni motor Vespa GTS 300 bela

Odslej ima lahko vaš otrok svoj skiro! Uresničite sanje svojega malčka z nakupom udobnega akumulatorskega motorja Vespa GTS 300 Mini v vpadljivi beli izvedbi. Zdaj v svojem otroku razvijte strast, ki jo boste lahko delili skupaj v prihodnosti, na poti. Naj občuti veselje in svobodo samostojne vožnje z dvokolesnikom!

Otroški motor na akumulator izgleda kot pravi motor – s to razliko, da je velikost prilagojena večletnemu otroku. Trdna in močna konstrukcija iz visokokakovostnih materialov je zaslužna za dolgoletno neprekinjeno zabavo. Baterijski skuter Vespa GTS 300 Mini je zasnovan v modernem stilu, ki bo zadovoljil okuse ne le najmlajših ljubiteljev avtomobilskih igrač, temveč tudi njihovih staršev. Notranjost, dodelana do najmanjših podrobnosti, in elementi, ki posnemajo prave dele, bodo poskrbeli, da se bo vaš otrok počutil kot na pravem skiroju.

Vespa GTS 300 Mini je namenjena vsem otrokom starejšim od 3 let, pod vašim budnim očesom pa jo lahko uporabljajo tudi mlajši kolesarji. Predstavljeni baterijski avto ima CE certifikat, njegova sestava pa je izjemno enostavna in kratka – vzela vam bo približno 30 minut.

Teža vozila:
4,7 kg

Velikost paketa:
61x31x35 cm

Teža z embalažo:
6 kg

Model
Skuter Vespa GTS 300 Mini
barva
Bela
Tehnični podatki
Motor
1x35W
Baterija
1x6V4,5Ah
Menjalnik
Prestava naprej
Dimenzije
66,5 cm x 38 cm x 52 cm
maks. Hitrost
2,5 km/h
Omeji težo
4,5 kg
maks. obremenitev
25 kg
Čas polnjenja
8 ur
Trajanje uporabe
do 1 ure
Zavora
Samodejno ob sprostitvi plina
Oprema
Varnostni pas
X
Odprta vrata
X
Ključi
X
Sedež
Plastika
Kolesa
Plastika z gumijastim trakom
Daljinec
X
Luči
Žarometi