Opis

Daljinsko voden kiper Mercedes  Benz  Arocs

Tovornjak prekucnik je eno izmed vozil, ki ne more manjkati v zbirki nobenega fanta. Dobro bo deloval v številnih igralnih scenarijih: gradbišče, mehanika ali dirkanje. Ta model bo naredil vsako igro fantastično – zahvaljujoč originalni licenci proizvajalca Mercedes  Benz in možnosti daljinskega upravljanja.

Komplet vsebuje:
– kiper,
– daljinski upravljalnik, 
USB polnilec za baterije,
– navodila za uporabo. Daljinski upravljalnik RC 2.4G , ki je

v kompletu,  ima veliko zanimivih funkcij. Odgovoren je za vožnjo naprej/nazaj in desno/levo, dvig prekucnika , zvoke in luči. Prepričani smo, da bo vsakemu otroku v veliko veselje. Uporaba daljinskega upravljalnika je zelo preprosta in intuitivna – vsak gumb je označen z ustrezno sliko, ki prikazuje njegovo funkcijo.

Rumeni prekucnik krasi oznaka proizvajalca, ki je nameščena v sprednjem delu voznikove kabine. Tik zraven je  napis Arocs , črn odbijač in žarometi, ki izgledajo kot pri pravem vozilu. Pri oblikovanju avtomobila niso pozabili na najpomembnejše podrobnosti  – vse so poudarili s kontrastnimi črno-sivimi barvami. V zgornjem delu vozila sta dve oranžni luči , ki se nanašata na vrsto vozila. Daljinsko voden prekucnik je nameščen na gumiranih kolesih s tekalno površino, tako da je kos tudi v manj ugodnih razmerah. Prekucna škatla, ki je nameščena na zadnji strani igrače, omogoča transport razsutega materiala, ki je potreben na katerem koli gradbišču. Da bi jih učinkovito in hitro nalili na določeno mesto, preprosto dvignite škatlo z daljinskim upravljalnikom. pripravljena!

Vozilo ima funkcijo MUTE , zvoke lahko utišate tako, da za trenutek držite gumb Hupa na daljinskem upravljalniku.
Za ponovni vklop zvokov znova pritisnite gumb Hupa.

Konstrukcija daljinsko vodenega prekucnika Mercedes  Arocs  je zelo varna in trdna. Za izdelavo je bil uporabljen visokokakovosten material, zahvaljujoč kateremu je igrača prejela CE certifikat . Da bi lahko uporabljali vse funkcije avtomobila, morate napolniti baterije, ki so priložene kompletu, in v  daljinski upravljalnik vstaviti 2 kosa AA 1,5V baterij. Rumeni gradbeni voziček je namenjen vsem dečkom starejšim od 6 let , pakiran v kartonsko škatlo s prozorno vitrino.

Dimenzije seta :
– prekucnik: 36 cm x 14 cm x 20 cm,
– daljinski upravljalnik: 16,5 cm x 10 cm.

Dimenzije embalaže :
– 55,5 cm x 26 cm x 19 cm.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.

Uvoznik: leantoys