Opis

Magnetne kocke bloki z žarečo kroglo 292 elementov

Tobogan s svetlečo žogo je vznemirljiva igrača za otroke, ki bo poskrbela za mnogo ur zabave in razvedrila. Združuje dve vrsti igrač – magnetne kocke in tobogan z žogico. Igrača ima izobraževalno funkcijo. Omogoča vam razvoj ročnih spretnosti pri gradnji steze, ustvarjalnosti ter vas spodbuja k eksperimentiranju in ustvarjanju novejših zgradb in struktur.

Tobogan je sestavljen iz več med seboj povezanih magnetnih elementov, po katerih drsijo svetleče kroglice. Nekateri elementi steze imajo v sebi LED diode, pa tudi majhne reflektorje, ki jih lahko namestite ob stran steze in jo osvetlite. Osvetlitev poskrbi za še več zabave in atraktivnosti. Komplet vsebuje navodila, ki prikazujejo primere konstrukcij.

Zgradite stezo z klančinami, zankami in ovirami, ki jih lahko vaš otrok poljubno kombinira in ureja. Vsak blok ima na koncu magnete ali zapahe, ki se privlačijo in omogočajo ustvarjanje tridimenzionalnih struktur, po katerih bo tekla majhna svetleča kroglica.

Komplet vsebuje 292 elementov.

Elementi kompleta:

– svetleče krogle, svetleči elementi

– navadne kroglice

– magnetni bloki

– nalepke

– vzorčna navodila

– figurice

premer krogle: 2,5 cm

Velikost paketa:

51 cm x 40 cm x 10 cm

Koda izdelka: 14643

Vsi elementi predstavljene igrače so izdelani iz certificiranih materialov, ki so varni za otroke. Ta komplet ima CE certifikat , zato je idealno darilo za otroke – še posebej tiste, starejše od 3 let . Na to je vredno biti pozoren, ker paket vsebuje veliko majhnih predmetov. Vključuje baterije 1,5 V LR1130 in LR41.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

Uvoznik: leantoys