Opis

Lučka za božično dekoracijo z belimi lučmi Božička za božične pesmi

Čudovita božična dekoracija, ki bo krasila vaš dom za prihajajoče praznike. V vaš dom bo prinesel toplo in družinsko vzdušje, ga naredil prijetnega in dodal božični duh Idealen okras tudi za nakupovalne centre ali trgovine, da ljudje, ki nakupujejo, začutijo božično vzdušje.

Laterna ima lepe vzorce in je vsa bela, značilna za to obdobje. Božični okras je izdelan iz trpežne plastike, zaradi česar je lahek in trpežen, zato ga lahko uporabljate vsako leto, zato je zelo ekonomična izbira in nakup, ki bo trajal leta. Črpalka v notranjosti transportira sneg od podlage in ga prši od zgoraj, kar daje vtis padajočega snega.

V njej je radoživ Božiček z vrečo na hrbtu in dolg seznam otrok, ki bodo letos prejeli darila. 

To niso vse lastnosti.

Svetilka ima 2  različni možnosti višine,  zahvaljujoč različnim kombinacijam, lahko izberete katero koli mesto v svoji sobi. Samo manjša lampa ali celotna lampa, odločitev je vaša. 

Poleg padajočega snega ima  zvočne in svetlobne funkcije . Osvetlitev ozadja v zimskih večerih bo dodala vzdušje in nadomestila osvetlitev prostora. Dva vgrajena  načina  vam omogočata, da izberete, ali lučka sveti z božičnimi pesmimi in snegom, ali druga možnost samo učinek padajočega snega in svetlobe, brez melodije. To lahko spremenite tako, da drugič pritisnete gumb za vklop/izklop.

 

Komplet vključuje:

– božična lučka

– elementi za sestavljanje

– polnilec 

 

Dimenzije svetilke:

18cm x 18cm x 90cm 

ima dve višini

1- 90 cm 

2-126 cm 

 

Dimenzije podstavka: 

22 cm x 22 cm x 8 cm 

Iz lesa

 

Velikost paketa:

50cm x 35cm x 27cm 

 

Za otroke, starejše od 3  let.  Igrača s standardom EN71 in CE certifikatom.

 

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.

Uvoznik: leantoys