Opis

LESENI VLAKEC

Pravljično barvit lesen vlak s kockami je zabavna igrača za zlaganje, ki bo všeč vsakemu malčku. Na vlakec je pritrjena vrvica, s katero bo otrok lahko vlekel vrsto in tako poskrbel za še več zabave!
SORTER – vagoni pripeti na lokomotivo so tudi sortirnik! Vsak avto ima štrleče vijake, na katere mora otrok nastaviti ustrezno obliko kocke. Vlak ima 1 rog, pravokotnik 2, trikotnik 3 in kvadrat 4 roglje.

VARNOST JE NA PRVEM MESTU – lesene igrače so brezčasen predlog, ki bo razveselil vsakega malčka. Klasična lepota lesa in njegova vzdržljivost sta ga vedno zelo cenili. Poleg tega so varni za vsakega otroka. Surovina, ki prihaja iz narave, pomeni, da tudi če otrok vzame igračo v usta, ne bo imel stika z nevarnimi snovmi. Igrače so pobarvane s posebno, zdravju neškodljivo barvo.

SPECIFIKACIJA – starost: 3+ material: les število elementov: 25 mere (širina / višina): 31 / 7,5 cm teža seta: 0,3 kg teža z embalažo: 0,32 kg.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.

OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije.Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

OPOZORILO! Dolga vrvica, ki se lahko ovije okoli vratu. Možnost zadušitve.

PROIZVAJALEC: ISOTRADE