Opis

LESENI BLOKI 200 KOS Z ZABOJNIKOM
200 BLOKOV – komplet je sestavljen iz blokov različnih oblik, velikosti in barv (modra, zelena, oranžna, rdeča, rumena). To vam omogoča, da ustvarite veliko različnih struktur. Leseni bloki so odlična ideja za igranje tako otrok kot celotne družine.
RAZVOJ – bloki so predvsem lepe, žive barve, ki spodbujajo domišljijo najmlajših in spodbujajo njihovo ustvarjalnost. Igranje z njimi je tudi vaja ročnih spretnosti in koordinacije oči-roka.
Zabojnik – vedro in natančneje njegov pokrov je bil opremljen s sortirnikom. V kompletu otrok prejme različne oblike blokov, njegova naloga pa je, da obliko prilagodi luknji, tako da so bloki v vedru. Sorter poleg razvoja ponuja tudi odlično zabavo za malčka.
POPOLNA KAKOVOST IN VARNOST – bloki so izdelani iz masivnega lesa in pobarvani s posebno barvo. Poleg tega ni štrlečih ostrih elementov, ki bi lahko škodovali otroku.

SPECIFIKACIJA – certifikati: CE, EN 71; material: les; mere žlice (višina / širina): 28 / 22cm; teža z embalažo: 2,62 kg.

Proizvajalec: Isotrade
Številka izdelka:5900779935327
Koda:00009433
OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije.Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.