Opis

Namizni nogomet je znan in všeč že vrsto let, a kljub temu nenehno vzbuja prava, vroča čustva. Igrajte nogomet s svojimi otroki, ne da bi zapustili svoj topel dom! Mora ga imeti vsak ljubitelj nogometa – leta niso pomembna, pomembna je samo želja po zabavi!

Nogometna tekma se lahko začne, ko v njej sodelujeta vsaj 2 osebi – več igralcev, bolj pravi in ​​razburljiv bo turnir. Pravila igre so preprosta – vsak izbere, kateri ekipi pripada, se postavi na pravo stran in … gol! Priročni gumbi se dobro prilegajo roki, zaradi česar igralci zlahka krmarijo po palicah. Tribune igrišča ščitijo igrišče, zaradi česar žoga ne bo padla z igrišča.

Trden material iz katerega je igrača izdelana je zagotovilo za dolgotrajno uporabo. Zaradi svojih lastnosti ga je enostavno vzdrževati čistega, zaradi česar je stopnja varnosti in higiene, ki izhaja iz igre, visoka. Velikost igrišča vam omogoča igranje tudi v majhnih prostorih, dovolj je le, da ga razprostrete po tleh, zaradi česar je lahko stalni element dekorja otroške sobe.

Igrajte resnično razburljivo tekmo! Postanite nogometni mojster!

Komplet vključuje:

– nogometno igrišče,

– 2 vratarja,

– 20 igralcev,

– 2 kosa kroglic.

Dimenzije mize:

69 cm x 36,5 cm

višina 62 cm

Dimenzije embalaže igre:

70 cm x 36 cm x 8 cm

Igra namizni nogomet je namenjena vsem nogometnim navdušencem  po dopolnjenem 6. letu starosti . Nogometna miza je izdelana iz certificiranih materialov, ima oznako skladnosti z veljavnim  standardom EN71 . Miza je pakirana v veliki kartonski škatli, zato je odlično darilo.