Opis

Basia otroška kuhinja je popolna igrača za male kuharje. Velikosti in lastnosti prilagojene otrokom. Razvija kreativnost, ročne spretnosti in koordinacijo. Estetsko oblikovanje v sivi barvi z elementi lesa.

Lesena kuhinja Basia Grey na baterije 

Otroška kuhinja Basia je ponudba za vse otroke, ki radi kuhajo in sanjajo o svoji kuhinji. Skupno kuhanje ali odlične pojedine, ki jih pripravi vaš otrok, bodo razvijale otrokovo neodvisnost, ustvarjalnost in domišljijo. Igra vlogo odličnega kuharja. 

Mere kuhalnika Bianka so prilagojene povprečni višini več let starih otrok, kar zagotavlja udobno igro. Še več – širina pohištva, pa tudi množica elementov, kot so odpiranje vrat ali vrtljivi gumbi, vam bodo omogočili kuhanje skupaj s svojimi malimi prijatelji. Tako bo otrok lažje razumel načela higienskega dela. Igranje vlog pozitivno vpliva na ročne spretnosti in koordinacijo malčka.

Kuhinja ima veliko gumbov in vrat, s katerimi bo malček razvijal svoje motorične sposobnosti in refleks prijemanja predmetov različnih oblik. Celotna kuhinja je siva z elementi lesa.

Dimenzije kuhinje:

91 cm x 70 cm x 30 cm 

Teža paketa:

8 kg 

Po priporočilu proizvajalca je otroški štedilnik namenjen vsem kuharjem in kuharicam starejšim od  3 let . Konstrukcijo kuhinje odlikujeta trajnost in visoka kvaliteta, za kar je zaslužna uporaba lesa pri njeni izdelavi. Konstrukcija garniture  je zelo dobro premišljena,  kar  se vidi že ob pogledu na  elemente, ki se uporabljajo za obračanje,  stiskanje ali odpiranje . Siva kuhinja z dodatki je pakirana v originalni kartonski škatli, v kateri je navodilo za lažjo samosestavo igrače.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE.

UVOZNIK: LEANTOYS