Opis

LESENA IZOBRAŽEVALNA KOCKA – SORTER
5v1 – v kocki je 5 svežih barv sten n, in vsaka od njih ima drugačno nalogo za otroka. Vrtilna orodja, Matematične kocke z živalmi, labirint z živalmi, sortirniki z lesenimi kockami. V kompletu otrok prejme 7 različno obarvanih in različno oblikovanih blokov, ki jih bo položil v leseno kocko. Vsak od blokov se prilega samo eni luknji v izobraževalni kocki. Zgornjo ploščo lahko prenesete in se z njo igrate tudi ločeno.
IZ LESA – lesene igrače so brezčasen predlog, ki bo razveselil vsakega malčka. Klasični lepotni les in njegova trdnost omogočata, da vedno uživa veliko priznanje. Ta surovina izgleda dobro tako v naravni barvi kot pobarvana.
VARNO – igrača je varna za najmlajše. Vsi leseni deli so tam popolnoma brušeni in pobarvani z okolju prijaznimi barvami. Igra je varna za vsakega otroka. Naravna surovina pomeni, da tudi če otrok vzame igračo v usta, ne bo imel stika s plastiko.
ZABAVA IN RAZVOJ – kocka je v prvi vrsti lepa, žive barve spodbujajo domišljijo najmlajših in spodbujajo njihovo ustvarjalnost. Igranje z interaktivno kocko naredi tudi to, da trenirate ročne spretnosti in koordinacijo oči-roke. Z izobraževalno igračo se lahko otrok nauči oblik, se nauči šteti, razvija logično mišljenje, se uči barv, oblik, bere ure na uri itd.
SPECIFIKACIJA – barva: raznobarvna; material: les; število strani: 5; število blokov: 7; mere (dolžina / širina / višina): 15/15/15 cm; teža: 1 kg; teža v paketu: 1,1 kg.
CE: EN71

Koda: 20200711245

NI PRIMERNA ZA OTROKE DO 3.LETA STAROSTI