Opis

Popolnoma opremljena lesena hišica za punčke mora imeti vsaka mlada dama v svoji sobi. Družinska igra in igranje s punčkami je ena izmed najljubših dejavnosti deklic. Igrača vam omogoča, da ustvarite svojo unikatno hišo, ki jo lahko vaš otrok okrasi po svojem okusu. Konstrukcija hiše je zelo premišljena in pametna. Hišica je lahko lep okras sobe male princeske. Koča je modernega, umirjenega in pravega videza ter bogato opremljena.

Razporeditev vile je naslednja:

-Prvo nadstropje, kjer je kuhinja s kopalnico z dvigalom ob strani

-Prvo nadstropje je dnevna soba in glasbena soba s klavirjem ter krožno stopnišče, ki vodi v mansardo.

– Mansarda s čudovito spalnico in posteljo, iz katere lahko stopite na prostoren balkon in se naužijete svežega zraka.

Vse sobe imajo leseno pohištvo za opremo. V kuhinji je vse potrebno za pripravo obrokov in dva stola v umirjenih barvah. Vsi ti elementi ustvarjajo čudovito vzdušje za skupno preživljanje časa. V istem nadstropju je kopalnica s kadjo, straniščem in umivalnikom, lepo osvetljena z LED diodami.

Za sprostitev bo najboljša dnevna soba, ki se nahaja v prvem nadstropju, kjer je kavč in klavir, kjer lahko igrate čudovite melodije. Ko pogledamo v mansardo, bomo našli spalnico z udobno posteljo, stolom in svetilko ter prostoren balkon.

Kraljestvo punčk vašega otroka. Punčka se bo lahko igrala v svoji hiši.

Notranjost in stene so v popolni reprodukciji kot v pravi hiši umirjenih barv. Možnost proste postavitve pohištva bo razvila domišljijo, barvna shema pa bo poudarila toplo, družinsko vzdušje. Celoten komplet je osvetljen s hladno LED svetlobo.

Vključeno leseno pohištvo: klavir, dva stola, kavč, mizica v obliki rože, svetilka, kopalna kad, stranišče, nočna omarica.

Mere koče Wioletta in elementov kompleta:

– višina hišice: 121 cm

– višina prvega nadstropja: cca 35 cm

– širina: 83 cm

– globina: 32 cm

– balkon: 32 cm x 15 cm

– dvig: 31 cm x 15 cm

– ležišče: 32 cm x 11 cm

– miza: 16 cm x 11 cm x 11 cm

– kavč: 22 cm x 8 cm x 9 cm

– dežnik: višina 30 cm

– stopnice: 42 cm

Dimenzije škatle:

123 cm x 82 cm x 33 cm

Teža z embalažo:

17 kg

Teža brez embalaže:

16,7 kg

Hišica za punčke Wioletta je po priporočilih proizvajalca namenjena otrokom od 3. leta dalje. Predstavljena garnitura je izdelana iz ekološkega in trdnega materiala, to je lesa. Uporaba lesa pri izvedbi projekta opazno poveča varnost in udobje uporabe kuhinje za več let starosti ter vzdržljivost in odpornost garniture na poškodbe.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije.Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.