Opis

HIŠA ZA PUNČKEPUTKE 3 nadstropja 70 cm
PROSTORNA – lesena hišica za punčke je namenjena družini 3 punčk. Ima 3 nivoje, do 5 sob in balkon . Vsaka punčka sanja o tako veliki hiši!
ČUDOVITE BARVE – čudovite barve spodbujajo igro in spodbujajo otrokovo domišljijo. So nežne in skromne, zahvaljujoč temu, da tudi nekajurna igra s punčkami ne utrudi otrokovih oči. Barve so univerzalne in se bodo podale k vsakemu dekorju otroške sobe, ne da bi zmotile estetiko celote.
VELIKI MODEL – Hišica za punčke je visoka 70 cm! Izdelan je iz masivnega lesa in MDF-ja, njegovo konstrukcijo odlikuje velika vzdržljivost. Vsi elementi so skrbno obdelani, popolno polirani in varni za otroka . Njegova višina omogoča igro v udobnem položaju tudi za večjega otroka. Hišica je tudi zelo stabilna – med igro se ne bo prevrnila na otroka.
POHIŠTVO VKLJUČENO – dodatna prednost te koče je oprema. Hiša ima mizo + stole, predalnike, WC, zibelko, kuhinjsko pohištvo in svetilko.
SPECIFIKACIJA – barva: večbarvna material: les število elementov v setu: 9 + hiša število nivojev: 3 število sob: 5 + balkon dimenzije (dolžina/širina/višina): 70 x 62 x 27 cm teža: 6,7kg teža v paketu: 7,4 kg.
SPECIFIKACIJA

barva: večbarvna
material: les
število elementov v kompletu: 9 + hiša
število nivojev: 3
število sob: 5 + balkon
dimenzije (dolžina/širina/višina): 70 x 62 x 27 cm
teža: 6,7 kg
teža v paketu: 7,4 kg
VKLJUČENA

miza
2x stol
stranišče
predalnik
komplet kuhinjskega pohištva
svetilka
zibelka
predalnik
koča
Hiša za punčke ni le igrača, ampak tudi orodje za razvoj otroške domišljije in ustvarjalnosti. Otroci lahko ustvarjajo lastne zgodbe, urejajo notranjost in se pretvarjajo, da njihove punčke živijo vsakdanje življenje.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.