Opis

Lesena hiška za punčke Gaja 4 nadstropja

Popolnoma opremljena lesena hišica za punčke je predlog, ki ga mora imeti vsaka mlada dama v svoji sobi. Družinska igra in igranje s punčkami je ena izmed najljubših dejavnosti deklic. Igrača vam omogoča, da ustvarite svoj, unikaten dom, ki ga vaš otrok okrasi po svojem okusu. Zasnova hiše je zelo premišljena in pametna. Hišica je lahko lep okras sobice male princeske. Hiša je modernega, pravega videza in bogato opremljena.

 

 Razporeditev vile je naslednja:

– Pritličje s kuhinjo s kopalnico, stopnicami in manjšo pisarno na sredini

-Prvo nadstropje je kuhinja z jedilnico

– Drugo nadstropje – velika, prostorna terasa

-Masarda z lepo spalnico in balkonom

Vse sobe imajo leseno pohištvo. Kuhinja ima vse potrebno za pripravo jedi, mizo, stole in štedilnik. Vsi ti elementi ustvarjajo čudovito vzdušje za skupno preživljanje časa.

Najboljši kraj za sprostitev bo dnevna soba, kjer je kavč z mizo. Ko pogledamo zgoraj, bomo našli spalnico z udobno posteljo in balkonom. V kompletu sta tudi figurica in gugalni konjiček. 

Popolnoma reproducirana kot v pravi hiši, notranjost in stene so umetniško okrašene. Možnost poljubne postavitve pohištva bo razvila vašo domišljijo, barve pa bodo poudarile toplo, družinsko vzdušje. Punčka se bo lahko igrala v svoji hiši. Ogromne dimenzije hiše ga bodo navdušile. 

Leseno pohištvo v kompletu: kopalna kad, toaletna miza, WC, pisalna miza, pisarniški stol, štedilnik, hladilnik, miza, štirje stoli, kavč, miza, dva fotelja, postelja, omara in gugalni konjiček.

 

Dimenzije hiše: 

81 cm x 62 cm x 28 cm 

Dimenzije škatle: 

 

V skladu s priporočili proizvajalca je hiška namenjena otrokom starejšim od  3 let . Predstavljeni komplet je izdelan  iz ekološkega in trdnega materiala : lesa. Z njegovo uporabo med izvajanjem projekta opazno povečamo varnost in udobje uporabe kuhinje s strani malčka ter vzdržljivost in odpornost kompleta na poškodbe.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.

Uvoznik: leantoys