Opis

Hišica za punčke je visoka 90 cm! Izdelan je iz masivnega lesa, njegovo strukturo odlikuje velika vzdržljivost. Vsi elementi so skrbno obdelani, popolno polirani in varni za otroka. Njegova višina omogoča igro v priročnem položaju tudi za večjega otroka. Poleg tega je hiška zelo stabilna – med igro se ne bo prevrnila na otroka.
LED RAZSVETLJAVA – hiša ima LED trakove, ki jih lahko postavite v vilo glede na želje vašega otroka. Lahko, na primer, po vsej koči, od samega vrha do pritličja.
PROSTORNA – lesena hišica za punčke je namenjena družini 4 punčk. Ima 3 nivoje, ki so med seboj povezani z lepimi belimi stopnicami, kar 5 sob in balkon. Vsaka punčka sanja o tako veliki hiši!
ČUDOVITE BARVE – čudovite barve spodbujajo igro in spodbujajo otrokovo domišljijo. So nežne in ne kričeče, zaradi česar tudi nekajurna igra s punčkami ne utrudi otrokovih oči. Barve so univerzalne in se bodo podale k vsakemu dekorju otroške sobe, ne da bi zmotile estetiko celote.
SPECIFIKACIJA – barva: večbarvna material: les število elementov v kompletu: 15 + mere hišice (dolžina / širina / višina): 29/59 / 90cm število nivojev: 3 število sob: 5 + teža balkona: 10 kg teža v paket: 11,25 kg

Primerno za otroke od 3.leta starosti zaradi majhnih delcev.

Izdelek ima certifikat CE in je skladen s standardom EN71 .

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije.Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

 

PROIZVAJALEC: MALATEC