Opis

  • PARKIRIŠČE – LESENA GARAŽA –  komplet sestavlja 27 lesenih elementov (avtopralnica, bencinska črpalka, blagajna, 4 avtomobili, helikopter, 4 nivojska ploščad, cesta in komplet za montažo), po zlaganju dobimo odlično realistično garažo – parkirišče, ki se ga bo razveselil vsak otrok . Igrača je izdelana iz lesa in pobarvane z barvo, ki je neškodljiva za zdravje vašega otroka .
  • IZ LESA –  lesene igrače so brezčasen predlog, ki bo razveselil vsakega malčka. Klasična lepota lesa in njegova vzdržljivost sta ga vedno zelo cenili. Ta surovina izgleda dobro tako v naravni barvi kot pobarvana.
  • VARNO –  zaradi dejstva, da je igrača izdelana iz lesa, je varna za vsakega otroka. Naravna surovina pomeni, da tudi če otrok vzame igračo v usta, ne bo imel stika s plastiko. Nima štrlečih, ostrih elementov, ki bi lahko poškodovali otroka . Set ima certifikate CE in EN 71.
  • REALISTIČNO –  konstrukcija igrače popolnoma odraža resničnost. V prvem in drugem nivoju so parkirišča in ju povezuje cesta, po kateri se lahko premikajo avtomobili. V zgornjem nadstropju je heliport. Ob cesti je avtopralnica, bencinska črpalka in blagajna za parkiranje.
  • SPECIFIKACIJA –  starost: 3+ certifikati: CE, EN 71 material: les skupne mere (dolžina / širina / višina): 40 / 50,5 / 46,5 cm teža z embalažo: 3,01 kg.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije.Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

UVOZNIK: ZENTRADE