Opis

Komplet za razstavljanje dinozavrov, 3-delni dodatki, baterijski vrtalnik 

Dinozavri in DIY 2 v 1. Zakaj pa ne? Strast do teh neverjetnih živali in željo po klepetanju je zdaj mogoče združiti. Od zdaj naprej lahko korak za korakom sestavite svojega dinozavra. Med igro vaš otrok vadi natančnost, ročne spretnosti in logično razmišljanje. S privijanjem vijakov malček razgibava svoje roke, kar ga bo pripravilo na učenje pisanja v prihodnosti in razvijalo delovanje rok. 

V kompletu so trije dinozavri: triceratops, pterodaktil in tiranozaver REX, ki so na začetku vsi v kosih. S pomočjo vrtalnika in izvijača lahko sestavite naše dinozavre in občudujete njihov videz. Vsi elementi so premični, kar olajša igranje. Malček lahko ustvarja različne igralne scenarije in ustvari svoj park dinozavrov. 

Predstavljeni komplet je izdelan iz certificiranega, kakovostnega materiala, ki bo vašemu otroku omogočil dolgo in predvsem varno zabavo.

 

Elementi kompleta:

– 3 dinozavri

– izvijač

– izvijač

Dimenzije sestavnih elementov:

– dinozaver:

cca 20 cm x 8 cm x 16 cm 

– izvijač:

dolžina 12 cm 

– izvijač:

17 cm x 12 cm x 6 cm 

 

Velikost paketa:

37 cm x 26 cm x 9 cm

 

Komplet je namenjen otrokom starejšim od  3 let . Vrtalnik se napaja z dvema 1,5 V AAA baterijama (nista priloženi), ima  CE certifikat  in ustreza standardu  EN 71.  Pakiran je v kartonski škatli, zato je primeren kot darilo otroku. 

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

uvoznik: leantoys