Opis

Komplet za kampiranje s štirimi sedeži za otroke in odrasle je idealen za izlete. Tehta skoraj 7 kg in zaradi svoje nosilnosti v ohišju z ročajem ne predstavlja težav pri transportu. Zaradi svoje kompaktne velikosti ga lahko namestimo v avtodomu, prikolici ali preprosto v prtljažniku. Na potovanjih je zelo pomembno, da imamo dobro prostorsko organizacijo, da izdelek zavzame čim manj prostora. V primerjavi z običajnimi mizami in stoli si v tem primeru lahko privoščimo izdelek, ki je kompleksen in zavzame čim manj prostora. Nastavitev traja manj kot minuto! Preprosto odprite ohišje, zložite noge in sedež, zavarujte in ste končali! Set ima odprtino za senčnik s premerom 3,5 cm, ki omogoča varno uporabo kompleta tudi v vročih dneh in zagotavlja senco med obrokom.

LAHKO MONTAŽA – Komplet se odpre in zapre v manj kot minuti, preprosto odprete ohišje in ga odprete tako, da pritrdite sedež in zgornji del, kar je tudi ohišje.
MAJHNA IN KOMPAKTNA – po zložitvi miza s sedeži zavzame malo prostora in je lahka, tako da jo lahko preprosto vzamete s seboj na pot. Namešča se v prikolico, avtodom ali preprosto v prtljažnik. Ročaj za nošenje olajša prevoz.
4 SEDEŽI – Komplet kampov je primeren za uporabo 4 oseb, odraslih in otrok. Idealen je za družine, ki uživajo na piknikih.
ODPIRANJE – Miza ima odprtino za senčnik, tako da je lahko piknik tudi ob sončnih dneh.
SPECIFIKACIJE – Material: aluminijast okvir + polipropilen največja obremenitev mize: 40 kg največja obremenitev stola: 100 kg mere (dolžina / širina / višina): 82/82/68 cm teža brez embalaže: 6,9 kg teža z embalažo: 7,45 kg.

številka izdelka 00007894
Koda EAN 5900779932739