Opis

Kocke za sestavljanje vlak s postajo CADA 108 kosov lea

et kock je odlična ponudba za vse ustvarjalne otroke, ki so dopolnili 3 leta in so navdušeni nad zlaganjem in razstavljanjem igrač v primefaktorje. Ta zanimiva dejavnost bo pripomogla k razvoju otrokove barvite domišljije, hkrati pa bo izboljšala njegove ročne in tehnične spretnosti, pa tudi pamet in spretnosti naredi sam. Poleg tega bo model za samosestavljanje izboljšal logično razmišljanje in potrpežljivost otroka ter ga dodatno utišal.

Komplet kock vsebuje 108 elementov iz varnih in certificiranih materialov. Bloki so trpežni in jih je zelo enostavno povezati.

Specifikacija:

– zvočni učinki

– možnost prezidave

– preprosti načini gradnje

– svetlobni učinki

 

Vsi elementiOPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 3 let, zaradi uporabe manjših delcev.

predstavljene igrače so izdelani iz certificiranih materialov, ki so varni za otroka. Ta komplet ima CE certifikat, zaradi česar je idealno darilo za otroke – še posebej tiste, starejše od 3 let. Na to je vredno biti pozoren, saj je v paketu veliko majhnih predmetov.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije.Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

UVOZNIK: LEANTOYS