Opis

Kocke za sestavljanje Športni avtomobil Formula Bolides Racing 317 kosov CADA lea

Ta komplet gradnikov je odlična možnost za vse ustvarjalne otroke, ki so dopolnili 6 let in so navdušeni nad sestavljanjem in razstavljanjem igrač. Ta zanimiva dejavnost bo pomagala razviti otrokovo barvito domišljijo, hkrati pa izboljšati njegove ročne in tehnične spretnosti ter spretnost in spretnost za DIY. Poleg tega bo model za samosestavljanje izboljšal otrokovo logično razmišljanje in potrpežljivost ter ga dodatno pomiril.

Komplet kock vsebuje 317 elementov iz varnih in certificiranih materialov. Opeke so trpežne in jih je zelo enostavno spojiti. Vozilo je upravljano z daljinskim upravljalnikom, ki mu omogoča vožnjo naprej/nazaj in bočno zavijanje. Daljinski upravljalnik deluje pri 2,4 GHz. Opremljen je s fiksno šasijo, na kateri lahko zgradimo model. Vsa vozila imajo velika, prožna gumirana kolesa, tako da bodo šla čez lahke ovire in se držala cestišča. Zadnja in sprednja krilca z imitacijo luči in gibkimi cevmi bodo dali poenostavljeno obliko, ki je popolna za dirkalne avtomobile.

 

Tehnični podatki:

– element: 317

– 2,4 G pilot

– največja hitrost pribl. 6 km/h

– domet: 50 m

– baterija 3,6 V 400 mAh

– USB polnilec

– čas polnjenja: 1-2 uri

– čas predvajanja: približno 15 – 20 minut

– navodila

 

Dimenzije paketa:

41 cm x 31 cm x 9 cm

Vsi elementi predstavljene igrače so izdelani iz otrokom varnih, certificiranih materialov. Komplet ima CE certifikat, zaradi česar je idealno darilo za otroke – še posebej tiste, starejše od 6 let. Nanj je vredno biti pozoren, saj je v embalaži veliko elementov majhnih dimenzij.

UVOZNIK: LEANTOYS